Севгіль Мусаєва здобула премію Альбера Лондра

Севгіль Мусаєва здобула премію Альбера Лондра

4 Грудня 2022
1682
4 Грудня 2022
16:59

Севгіль Мусаєва здобула премію Альбера Лондра

1682
Цьогоріч французьку журналістську відзнаку отримав й спеціальний кореспондент «1+1» Андрій Цаплієнко.
Севгіль Мусаєва здобула премію Альбера Лондра
Севгіль Мусаєва здобула премію Альбера Лондра

Головна редакторка «Української правди» Севгіль Мусаєва здобула премію Альбера Лондра. Як ідеться на сторінці премії у твіттері, її та спеціального кореспондента «1+1» Андрія Цаплієнка відзначено за висвітлення війни в Україні.

Вручення премії відбулося 28 листопада у Ризі. Головред УП брала участь у заході через відеозв’язок. Вона запевнила, що журналісти «Української правди» продовжать роботу попри всі обставини. «Це визнання роботи колективу "Української правди", який з першого дня повномасштабного вторгнення цілодобово висвітлює цю жахливу варварську війну та робить усе можливе, аби жоден її аспект не залишився без уваги. Ми робимо та робитимемо це для наших читачів, як би важко нам не було», – сказала Севгіль Мусаєва.

Також серед цьогорічних лауреатів — старша репортерка газети Le Figaro Марго Бенн і авторки фільму «Вагнер: тіньова армія Путіна» Олександра Жуссе і Ксенія Большакова.

Премія Альбера Лондра — французька відзнака для журналістів та телерепортерів віком до 40 років. Заснована в 1932 році на знак вшанування загиблого французького журналіста Альбера Лондра. Перше нагородження відбулося в 1933 році. Спочатку нагороду вручали тільки в номінації «За найкращий письмовий репортаж», а в 1985 році було додано номінацію «За найкращий телерепортаж». Також цією премією відзначають авторів книг.

Фото зі сторінки Prix Albert Londres у твіттері

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1682
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду