Disney закриває офіс у Росії – ЗМІ

Disney закриває офіс у Росії – ЗМІ

9 Листопада 2022
791
9 Листопада 2022
10:09

Disney закриває офіс у Росії – ЗМІ

791
Компанія вже звільнила більшість співробітників.
Disney закриває офіс у Росії – ЗМІ
Disney закриває офіс у Росії – ЗМІ

Американська кінокомпанія The Walt Disney Company закриває офіс у Росії. Більшість співробітників уже звільнили. Про це повідомляє російське профільне видання «Бюллетень кинопрокатчика».

Кінопрокатний відділ студії розташовувався у Москві. Частина команди, яка ще залишається в РФ, переїде до головного російського офісу Disney і працюватиме над завершенням діяльності компанії у Росії.

Наразі майже вся комунікація з контрагентами в країнах СНД відбувається напряму через американський офіс Disney.

Нагадаємо, у березні 2022 року The Walt Disney Company призупинила весь бізнес у Росії через те, що росіяни розпочали повномасштабне вторгнення в Україну. У жовтні там перестав працювати російськомовний сайт та акаунти компанії у соцмережах.

Фото: Disney/фейсбук

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
791
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду