Disney призупиняє весь бізнес у Росії

Disney призупиняє весь бізнес у Росії

11 Березня 2022
1146
11 Березня 2022
10:12

Disney призупиняє весь бізнес у Росії

1146
Це включає ліцензування вмісту та продуктів, діяльність Disney Cruise Line, журнал і тури National Geographic, виробництво місцевого контенту та лінійні канали.
Disney призупиняє весь бізнес у Росії
Disney призупиняє весь бізнес у Росії

Американська The Walt Disney Company призупиняє весь бізнес у Росії через вторгнення в Україну. Про це йдеться в офіційній заяві.

«Минулого тижня, після неспровокованого вторгнення Росії в Україну, ми оголосили, що призупиняємо кінопрокат у Росії та переглядаємо решту нашого бізнесу там.

Враховуючи невпинний напад на Україну та ескалацію гуманітарної кризи, ми вживаємо заходів, щоби призупинити всі інші види бізнесу в Росії. Це включає ліцензування вмісту та продуктів, діяльність Disney Cruise Line, журнал і тури National Geographic, виробництво місцевого контенту та лінійні канали.

Деякі з цих ділових заходів ми можемо й негайно призупинимо. Інші — наприклад, лінійні канали та ліцензування певного вмісту й продуктів — потребуватимуть часу з огляду на складнощі контракту», — заявила компанія.

Раніше з російського ринку пішла медіагрупа Hearst Magazines. Вона розірвала ліцензійні угоди щодо видань Esquire, Harper’s Bazaar, Good Housekeeping, Cosmopolitan і Men’s Health у Росії.

Ілюстрація: media.az

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1146
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду