«Більше ніж сила»: Film.ua випустить серію роликів про захисників України

«Більше ніж сила»: Film.ua випустить серію роликів про захисників України

12 Вересня 2022
1050
12 Вересня 2022
20:01

«Більше ніж сила»: Film.ua випустить серію роликів про захисників України

1050
Проєкт включатиме десять пізнавальних відео для соцмереж українською та англійською мовами.
«Більше ніж сила»: Film.ua випустить серію роликів про захисників України
«Більше ніж сила»: Film.ua випустить серію роликів про захисників України

Кінематографісти з Film.ua готують проєкт, у якому розкажуть про Збройні сили України. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

«Зараз ми переживаємо надзвичайні часи, коли точно знаємо, від кого залежить наше майбутнє. Але з’ясувалося, що ми майже нічого не знаємо про тих, хто просто зараз вирішує нашу долю. Саме тому разом із військовими вирішили додати трохи фактів до тих емоцій, які відчуваємо сьогодні, і висловити свою вдячність нашим мужнім захисникам», – коментує продюсерка проєкту Поліна Толмачова.

Результатом співпраці мають стати 10 епізодів, у яких ітиметься про структуру та основні положення діяльності ЗСУ, а саме різних видів сил, окремих родів сил і військ. Також кінематографісти розкажуть про кіберзахист, оборону від ворога, допомогу медиків і логістику для фронту.

«Навіть у найтемніші часи ми знаємо: майбутнє в наших силах. В наших Збройних Cилах! Ми вдячні воїнам ЗСУ за кожен прожитий день», – йдеться у зверненні знімальної групи.

Продюсери проєкту – Поліна Толмачова, Валерія Савенко.

Військові консультанти – Олександр Штупун, Володимир Фітьо.

Режисер монтажу – Андрій Леоненко.

Музичний супровід – «100ліца» – «ЗСУ».

Музика – Владислав Ступак, слова –  Назар Савчук, Владислав Ступак.

Читайте також:

Нагадаємо, 22 серпня в Україні стартували покази документального циклу про війну «А потім прийшли “братья”», створений Об'єднанням українських продюсерів (ОУП). Переглянути його можна на платформах, серед яких «НВ», 24 канал, Sweet.tv. До циклу увійшли чотири документальні фільми: «Маріуполь. Невтрачена надія», «Дев’ять життів», «Вокзал надії» та «Втрачений дім». Докладніше про них читайте в огляді Андрія Кокотюхи.

Фото з фейсбук-сторінки Міноборони України

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1050
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду