На Sweet.tv з'явився цикл документальних фільмів «А потім прийшли "братья"»

На Sweet.tv з'явився цикл документальних фільмів «А потім прийшли "братья"»

25 Серпня 2022
1646
25 Серпня 2022
09:57

На Sweet.tv з'явився цикл документальних фільмів «А потім прийшли "братья"»

1646
Всі фільми доступні абонентам Sweet.tv в межах тарифів без доплат.
На Sweet.tv з'явився цикл документальних фільмів «А потім прийшли "братья"»
На Sweet.tv з'явився цикл документальних фільмів «А потім прийшли "братья"»

В онлайн-кінотеатрі Sweet.tv з'явився цикл документальних фільмів «А потім прийшли "братья"», що були зняті Об’єднанням українських продюсерів (ОУП). Про це повідомила пресслужба сервісу.

До циклу увійшли фільми «Маріуполь. Невтрачена надія», «Втрачений дім», «9 життів» і «HopeBahnhof. Головний вокзал надії».

«Маріуполь. Невтрачена надія» показує російсько-українську війну очима пересічних людей, які прожили перший місяць вторгнення у Маріуполі. «Це фільм-свідчення, фільм-правда пересічних містян, які опинилися всередині війни», — йдеться в описі роботи.

«Дев’ять життів» розкриває тему порятунку тварин на війні «у різноманітних ракурсах, від вивозу з зони бойових дій зоопарку до розповіді про Котопапу — рятівника котів».

«Вокзал надії» розповідає історії українських біженців та європейських волонтерів. «Це фільм про глибини гуманізму, що їх людина відкриває у собі, інколи неочікувано навіть для самої себе», — зазначає творча група.

«Втрачений дім» знято навесні 2022 року, відразу після звільнення Київської області від російських військ. У ньому висловлено емоції українців, які втратили свої домівки.

Всі фільми доступні абонентам Sweet.tv в межах тарифів без доплат. Подивитися їх можна всюди, де є інтернет.

Об’єднання Українських Продюсерів (ОУП) засноване у березні 2022 року сімома теле- та кіно- продюсерами задля зйомок кіно про передумови, хід та наслідки російської агресії проти України. Це Володимир Бородянський, Дарія Легоні-Фіалко, Алла Липовецька, Марина Квасова, Ігор Сторчак, Віктор Мірський, Ірина Заря.  Окрім завершених чотирьох фільмів у виробництві ОУП знаходяться дев’ять документальних фільма та одна художня стрічка, яка, як підкреслюють в обʼєднанні, стала «першими зйомками повнометражного ігрового кіно в Україні з початку війни».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1646
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду