detector.media
12.09.2022 20:01
«Більше ніж сила»: Film.ua випустить серію роликів про захисників України
«Більше ніж сила»: Film.ua випустить серію роликів про захисників України
Проєкт включатиме десять пізнавальних відео для соцмереж українською та англійською мовами.

Кінематографісти з Film.ua готують проєкт, у якому розкажуть про Збройні сили України. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

«Зараз ми переживаємо надзвичайні часи, коли точно знаємо, від кого залежить наше майбутнє. Але з’ясувалося, що ми майже нічого не знаємо про тих, хто просто зараз вирішує нашу долю. Саме тому разом із військовими вирішили додати трохи фактів до тих емоцій, які відчуваємо сьогодні, і висловити свою вдячність нашим мужнім захисникам», – коментує продюсерка проєкту Поліна Толмачова.

Результатом співпраці мають стати 10 епізодів, у яких ітиметься про структуру та основні положення діяльності ЗСУ, а саме різних видів сил, окремих родів сил і військ. Також кінематографісти розкажуть про кіберзахист, оборону від ворога, допомогу медиків і логістику для фронту.

«Навіть у найтемніші часи ми знаємо: майбутнє в наших силах. В наших Збройних Cилах! Ми вдячні воїнам ЗСУ за кожен прожитий день», – йдеться у зверненні знімальної групи.

Продюсери проєкту – Поліна Толмачова, Валерія Савенко.

Військові консультанти – Олександр Штупун, Володимир Фітьо.

Режисер монтажу – Андрій Леоненко.

Музичний супровід – «100ліца» – «ЗСУ».

Музика – Владислав Ступак, слова –  Назар Савчук, Владислав Ступак.

Читайте також:

Нагадаємо, 22 серпня в Україні стартували покази документального циклу про війну «А потім прийшли “братья”», створений Об'єднанням українських продюсерів (ОУП). Переглянути його можна на платформах, серед яких «НВ», 24 канал, Sweet.tv. До циклу увійшли чотири документальні фільми: «Маріуполь. Невтрачена надія», «Дев’ять життів», «Вокзал надії» та «Втрачений дім». Докладніше про них читайте в огляді Андрія Кокотюхи.

Фото з фейсбук-сторінки Міноборони України

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY