Виставка робіт Макса Левіна відкрилася в Албанії

Виставка робіт Макса Левіна відкрилася в Албанії

31 Серпня 2022
1372
31 Серпня 2022
12:45

Виставка робіт Макса Левіна відкрилася в Албанії

1372
Фото Максима Левіна публікували такі видання, як The Wall Street Journal, TIME, Breaking news Poland, EU AGENDA, World news, Радіо Свобода (RFE/RL). Більшість його документальних проєктів пов'язані з війною в Україні. 1 квітня журналіста знайшли вбитим у селі Гута-Межигірська Київської області.
Виставка робіт Макса Левіна відкрилася в Албанії
Виставка робіт Макса Левіна відкрилася в Албанії

У Національному історичному музеї Тирани відкрилася виставка робіт українського фотожурналіста Макса Левіна, який загинув від рук російських загарбників, «Хроніки російського вторгнення в Україну 2022: початок», про це повідомило Посольство України у фейсбуці.

Міністерка Європи та закордонних справ Албанії Ольта Джачка під час відкриття відзначила опір, який чинять українці російським окупантам, та наголосила, що її країна робитиме все можливе для підтримки України, зокрема, як член НАТО та непостійний член РБ ООН.

Раніше виставку робіт Левіна представляли в парламенті Латвії та в артцентрі Alte Münze у Берліні.

Фото Максима Левіна публікували такі видання, як The Wall Street Journal, TIME, Breaking news Poland, EU AGENDA, World news, Радіо Свобода (RFE/RL). Більшість його документальних проєктів пов'язані з війною в Україні. 

У 2015 році Максима Левіна нагородили орденом «За заслуги» ІІІ ступеня.

1 квітня журналіста знайшли вбитим у селі Гута-Межигірська Київської області. Президент Володимир Зеленський посмертно нагородив його орденом «За мужність».

«Репортери без кордонів» випустили власне розслідування загибелі Макса Левіна. Організація надала докази, що журналіста стратили росіяни.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1372
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду