Телеканал «ТІМ» розпочав цифрове мовлення на Чернігівщині

Телеканал «ТІМ» розпочав цифрове мовлення на Чернігівщині

16 Серпня 2022
1174
16 Серпня 2022
18:33

Телеканал «ТІМ» розпочав цифрове мовлення на Чернігівщині

1174
Контент складатиме контент власного виробництва і трансляція марафону «Єдині новини».
Телеканал «ТІМ» розпочав цифрове мовлення на Чернігівщині
Телеканал «ТІМ» розпочав цифрове мовлення на Чернігівщині

Телерадіокомпанія «ТІМ» розпочинає мовити в місті Ніжині у цифровому форматі Т2 (стандарт DVB-T2/MPEG-4). Про це повідомляє Національна рада з питань телебачення і радіомовлення.

«Ми вистояли, розвиваємося і розпочинаємо мовлення ще в одному місті рідної Чернігівщини! Ми розуміємо всю відповідальність, яка сьогодні покладена на ЗМІ. Нас слухають, дивляться, довіряють. І це цінно і відповідально!», – прокоментував директор «ТІМ» Олександр Поломарчук.

У програмах каналу 16 годин власного мовлення (з 6:00 до 22:00 години). Ще протягом 8 годин щоденно триває трансляція марафону «Єдині новини».

У листопаді минулого року команда ТРК виграла конкурс на FM-мовлення в Чернігові. З 1 червня «ТІМ» веде трансляцію своїх програм на 102,4 FM. Команда зосередилася на інформаційному мовленні та відмовилася від розважального контенту.

У час військових дій телеканал «ТІМ» отримав тимчасовий дозвіл медіарегулятора і розпочав цифрове телевізійне мовлення у Прилуках.

«І ось тепер, окрім кабельного телебачення, цифрового мовлення в Прилуках, FM-мовлення, компанія «ТІМ», подолавши вcі технічні труднощі, розпочала мовити за тимчасовим дозволом Національної ради і в Ніжині», – йдеться у повідомленні Національної ради.

У травні на Чернігівщині три редакції об'єдналися для випуску спільної газети. «Маяк», «Наше слово» та «Новини Городнянщини» інформують про ситуацію на сусідніх територіях впродовж війни.

Фото з сайту Нацради

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1174
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду