detector.media
16.08.2022 18:33
Телеканал «ТІМ» розпочав цифрове мовлення на Чернігівщині
Телеканал «ТІМ» розпочав цифрове мовлення на Чернігівщині
Контент складатиме контент власного виробництва і трансляція марафону «Єдині новини».

Телерадіокомпанія «ТІМ» розпочинає мовити в місті Ніжині у цифровому форматі Т2 (стандарт DVB-T2/MPEG-4). Про це повідомляє Національна рада з питань телебачення і радіомовлення.

«Ми вистояли, розвиваємося і розпочинаємо мовлення ще в одному місті рідної Чернігівщини! Ми розуміємо всю відповідальність, яка сьогодні покладена на ЗМІ. Нас слухають, дивляться, довіряють. І це цінно і відповідально!», – прокоментував директор «ТІМ» Олександр Поломарчук.

У програмах каналу 16 годин власного мовлення (з 6:00 до 22:00 години). Ще протягом 8 годин щоденно триває трансляція марафону «Єдині новини».

У листопаді минулого року команда ТРК виграла конкурс на FM-мовлення в Чернігові. З 1 червня «ТІМ» веде трансляцію своїх програм на 102,4 FM. Команда зосередилася на інформаційному мовленні та відмовилася від розважального контенту.

У час військових дій телеканал «ТІМ» отримав тимчасовий дозвіл медіарегулятора і розпочав цифрове телевізійне мовлення у Прилуках.

«І ось тепер, окрім кабельного телебачення, цифрового мовлення в Прилуках, FM-мовлення, компанія «ТІМ», подолавши вcі технічні труднощі, розпочала мовити за тимчасовим дозволом Національної ради і в Ніжині», – йдеться у повідомленні Національної ради.

У травні на Чернігівщині три редакції об'єдналися для випуску спільної газети. «Маяк», «Наше слово» та «Новини Городнянщини» інформують про ситуацію на сусідніх територіях впродовж війни.

Фото з сайту Нацради

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY