Подкаст «Детектора медіа» про російські фейки доступний на Spotify

Подкаст «Детектора медіа» про російські фейки доступний на Spotify

3 Серпня 2022
1464
3 Серпня 2022
18:39

Подкаст «Детектора медіа» про російські фейки доступний на Spotify

1464
Автор та ведучий Вадим Міський запрошує слухати випуски всіх, хто не терпить російську дезу та розвиває навички критичного мислення.
Подкаст «Детектора медіа» про російські фейки доступний на Spotify
Подкаст «Детектора медіа» про російські фейки доступний на Spotify

Стримінговий сервіс Spotify 1 серпня запустив в Україні подкасти, тож тепер подкаст Вадима Міського про російські фейки став доступним для українських слухачів. Про це повідомив автор та ведучий подкасту, програмний директор ГО «Детектор медіа» Вадим Міський.

«Нарррешті! Дочекалися відкриття подкастів Spotify. Ми вже там, нищимо російську дезу та навчаємо критичному мисленню. Маю до вас, друзі, прохання: встановити собі спотіфай та поставити подкасту 5 зірочок. Це допоможе досягти ширшого кола слухачів. Як нещодавно назвали на одному етері – ваш хаймарс інформаційного фронту»,написав Вадим Міський на своїй фейсбук-сторінці.

Наразі подкасти доступні українцям лише у мобільному додатку Spotify. Слухати подкаст «Русскій фейк, іді на***!» можна за посиланням

Нагадаємо, з перших днів повномасштабного вторгнення Росії в Україну «Детектор медіа» запустив подкаст Вадима Міського з розвінчуванням російських фейків «Русскій фейк, іді на***!». Протягом перших 100 днів великої війни подкаст виходив щоденно, а зараз нові епізоди з'являються щобудня. Він звучить о 19:50 та 07:50 на Українському радіо. Радіоплатформа суспільного мовника України веде головний радійний інформаційний марафон від того часу, коли в Україні було запроваджено воєнний стан. Слухати цей радіомарафон можна на всій території України, зокрема й у тих районах, які перебувають під тимчасовим контролем росіян і де вплив їхньої дезінформації є особливо відчутним.

Матеріали для подкасту «Русскій фейк, іді на***!» готує команда аналітиків «Детектора медіа». Станом на 2 серпня вийшло 143 епізоди подкасту.

Нагадаємо, у березні 2022-го подкаст Вадима Міського став доступним на платформі українського ОТТ-оператора MEGOGO та подкастинговій платформі НВ Подкасти, а у травні — на платформі «Київстар-ТБ».

Підписатись на подкаст «Русскій фейк, іді на***!» онлайн можна в Apple PodcastsGoogle PodcastsSpotify, MEGOGO Аудіо, НВ Подкасти, SoundCloudКиївстар-ТБAnchor.fmRadioPublic, Castbox, AmazonMusic або ж за універсальним лінком.

За оперативними оновленнями щодо російської дезінформації також можна стежити у #DisinfoChronicle та у щоденних оглядах.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1464
Читайте також
18.12.2023 16:25
Юлія Поліковська
«Детектор медіа»
0
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду