Подкаст ДМ про російські фейки виходить на «Київстар ТБ»

Подкаст ДМ про російські фейки виходить на «Київстар ТБ»

20 Травня 2022
1081
20 Травня 2022
08:01

Подкаст ДМ про російські фейки виходить на «Київстар ТБ»

1081
Це вже другий український ОТТ-оператор, який долучився до поширення щоденного антифейкового подкасту, що звучить на хвилях Українського радіо та доступний у найпопулярніших подкастингових платформах.
Подкаст ДМ про російські фейки виходить на «Київстар ТБ»
Подкаст ДМ про російські фейки виходить на «Київстар ТБ»

Подкаст ДМ про російські фейки з'явився на «Київстар ТБ». Про це повідомив автор та ведучий подкасту, програмний директор ГО «Детектор медіа» Вадим Міський у Facebook.

«Подкаст про російські фейки, який ми робимо в "Детекторі медіа" для Українського радіо та багатьох онлайн-платформ, відтепер виходить на платформі онлайн-телебачення "Київстар-ТБ"! Це майже 700 тисяч абонентів (станом на початок року)», — написав він.

Вадим Міський подякував команді «Київстар-ТБ» і «1+1 media» за пропозицію такої співпраці та анонсував появу усіх нових випусків на платформі. Подкаст доступний за посиланням.

Нагадаємо, подкаст Вадима Міського з розвінчуванням російських фейків «Русскій фейк, іді на***!» виходить щоденно (без вихідних) з перших днів повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Він звучить щодня о 19:50 та о 07:50 на Українському радіо, яке веде головний радійний інформаційний марафон під час воєнного стану. Українське радіо доступне на всій території України, включно з тимчасово окупованими районами на сході та півдні України. Матеріали спростувань російських фейків готує команда аналітиків «Детектора медіа». Станом на 20 травня вийшло 80 випусків подкасту.

Наприкінці березня подкаст став доступним на платформі українського ОТТ-оператора MEGOGO.

Підписатись онлайн на подкаст «Русскій фейк, іді на***!» можна за універсальним лінком або в Apple PodcastsGoogle PodcastsMEGOGO Аудіо, НВ Подкасти, SoundCloud, Anchor.fmRadioPublic, Castbox, Amazon Music та Spotify (за межами України).

За оперативними оновленнями щодо російської дезінформації також можна стежити у #DisinfoChronicle та щоденних оглядах.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1081
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду