ICTV відновив власне виробництво серіалу «Гарячий»

ICTV відновив власне виробництво серіалу «Гарячий»

11 Липня 2022
5615
11 Липня 2022
18:00

ICTV відновив власне виробництво серіалу «Гарячий»

5615
Частину акторів, які пішли захищати Україну, замінили дублерами.
ICTV відновив власне виробництво серіалу «Гарячий»
ICTV відновив власне виробництво серіалу «Гарячий»

Після 4 місяців війни перерви у виробництві ICTV продовжив зйомки 12-серійного детективу «Гарячий». Це перший виробничий проєкт каналу з початку великої війни, повідомляє пресслужба ICTV.

«Ми вирішили повернутися до дозйомок детективу, щоб своїми силами, мистецтвом повертати українцям оптимізм і настрій», – коментує виконавча директорка телеканалу ICTV пояснила Анастасія Штейнгауз.

Воєнний стан вніс свої корективи. Задля спокою киян відклали зйомки вибухів і гучних пострілів. Також відмовилися від нічних сцен, які не можна зняти через комендантську годину. Частину акторів, які пішли захищати Україну, замінили дублерами.

У червні команда серіалу почала готувати локації поблизу тимчасових укриттів, куди можна було б перейти у разі бойових дій, переписала сценарій та склала безпечний план зйомок у нових реаліях.

Яків Кучеревський та Артемій Єгоров

«Коли отримав на пошті листа із заголовком “Гарячий”, мабуть, хвилин десять сидів і плакав. За ці чотири місяці я вперше отримав пропозицію знову займатися своєю справою. Тоді відчуття, що все у нас буде добре, ще більше мене переповнило», – зізнався головний актор Артемій Єгоров.

Локації для зйомок обирали поблизу бомбосховищ, розповіли у пресслужбі каналу. Щоб не наражати на небезпеку команду, організовували знімальний майданчик у паркінгах – там маскували стіни під ресторани, квартири і виставляли потрібні декорації. Встановлювали лампи денного світла та, навпаки, закривали темними плівками заїзди до паркінгу, щоб вдень, до завершення комендантської години, встигнути відзняти нічні сцени. За 5 днів зйомок у Києві не було повітряних тривог, тож роботу переривати не довелося.

Наразі зйомки серіалу завершені. Дата виходу детективу невідома. 

Зйомки серіалу стартували у жовтні 2021-го року. Планується 12 серій. Сценарій фокусується на двох геть не схожих один на одного поліцейських: відчайдушного одинака Гарячого (Артемій Єгоров) і поліцейського-сім’янина Безхатченка (Яків Кучеревський), які мають працювати разом і спільно вести розслідування. Зняти серіал планували до кінця лютого, та майже на фінальному етапі роботу перервали загарбницькі дії Росії.

Виробництвом серіалу займається студія StarlightProduction. Режисер – Олег Туранський. Продюсери – Галина Балан-Тімкіна, Діана Новік, Андрій Савченко, Надія Пермінова. Продюсери ICTV – Інесса Соболєва, Ірина Храновська, Анастасія Штейнгауз.

Фото надані пресслужбою ICTV

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5615
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду