До свого 30-річчя ICTV замість свята проведе збір коштів на розмінування

До свого 30-річчя ICTV замість свята проведе збір коштів на розмінування

18 Вересня 2022
1720
18 Вересня 2022
13:13

До свого 30-річчя ICTV замість свята проведе збір коштів на розмінування

1720
«Щоб знешкодити міни, які забруднили уже третину всієї площі України, нам знадобиться близько 10 років. Та разом ми зможемо зробити це набагато швидше!» – каже команда каналу-ювіляра і закликає всіх охочих підтримати її ініціативу.
До свого 30-річчя ICTV замість свята проведе збір коштів на розмінування
До свого 30-річчя ICTV замість свята проведе збір коштів на розмінування

Команда ICTV вирішила долучитися до розмінування території України. Замість урочистостей з нагоди свого ювілею телеканал проведе розіграш подарунків, щоб зібрати кошти, повідомляє пресслужба мовника.

«Через війну з Росією українська земля буквально нашпигована мінами. За оцінками Держслужби з надзвичайних ситуацій, 185 тис. кв. км усіяні залишками російських ракет і снарядів, які можуть здетонувати будь-якої миті. Така статистика ставить нас в один ряд із найбільш замінованими країнами світу, – йдеться у зверненні журналістів ICTV. – Щоб знешкодити міни, які забруднили уже третину всієї площі України, нам знадобиться близько 10 років. Та разом ми зможемо зробити це набагато швидше!».

Розіграш подарунків обʼєднує зусилля телеведучих та команд рейтингових програм ICTV. Так, у благодійній кампанії беруть участь новинна програма «Факти», яка відзначає 21 рік роботи, токшоу «Свобода слова», яке виходить в ефір вже 16 років. Долучаться й програми «Громадянська оборона» та «Антизомбі», які з 2014 року протидіють російській пропаганді.

За умовами розіграшу подарунків, глядачі мають сплатити благодійний внесок від 100 грн. Акцію підтримали благодійний фонд Dobro.ua та «Соломʼянські котики».

Зібрані кошти перекажуть на потреби піротехнічних підрозділів ДСНС, вибухотехнічної служби Національної поліції, саперів Національної гвардії України та Державної спеціальної служби транспорту.

Щоби стати благодійним сапером, глядачам треба зайти на сайт благодійної платформи, обрати подарунок та переказати мінімальну оголошену вартість.

«Вересень завжди був особливим для нас. Щороку ми відзначали новий етап життя ICTV, святкували дні народження "Фактів" і "Свободи слова", запускали новий осінній сезон з серіальними премʼєрами та топовими шоу. Пишалися своїми перемогами і планували нові звершення. Цього року наше головне бажання – спільна перемога над окупантом і можливість безпечно ходити на своїй землі», – каже керівна директорка ICTV Анастасія Штейнгауз.

Нагадаємо, команди проєктів ICTV «Антизомбі» та «Громадянська оборона» у серпні представили документальний спецпроєкт «Кремль: брехуни при владі». А учасники «Дизель Шоу» ініціювали збір благодійних внесків і придбали антидрон для ЗСУ

Ілюстрацію надано ICTV

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1720
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду