detector.media
11.07.2022 18:00
ICTV відновив власне виробництво серіалу «Гарячий»
ICTV відновив власне виробництво серіалу «Гарячий»
Частину акторів, які пішли захищати Україну, замінили дублерами.

Після 4 місяців війни перерви у виробництві ICTV продовжив зйомки 12-серійного детективу «Гарячий». Це перший виробничий проєкт каналу з початку великої війни, повідомляє пресслужба ICTV.

«Ми вирішили повернутися до дозйомок детективу, щоб своїми силами, мистецтвом повертати українцям оптимізм і настрій», – коментує виконавча директорка телеканалу ICTV пояснила Анастасія Штейнгауз.

Воєнний стан вніс свої корективи. Задля спокою киян відклали зйомки вибухів і гучних пострілів. Також відмовилися від нічних сцен, які не можна зняти через комендантську годину. Частину акторів, які пішли захищати Україну, замінили дублерами.

У червні команда серіалу почала готувати локації поблизу тимчасових укриттів, куди можна було б перейти у разі бойових дій, переписала сценарій та склала безпечний план зйомок у нових реаліях.

Яків Кучеревський та Артемій Єгоров

«Коли отримав на пошті листа із заголовком “Гарячий”, мабуть, хвилин десять сидів і плакав. За ці чотири місяці я вперше отримав пропозицію знову займатися своєю справою. Тоді відчуття, що все у нас буде добре, ще більше мене переповнило», – зізнався головний актор Артемій Єгоров.

Локації для зйомок обирали поблизу бомбосховищ, розповіли у пресслужбі каналу. Щоб не наражати на небезпеку команду, організовували знімальний майданчик у паркінгах – там маскували стіни під ресторани, квартири і виставляли потрібні декорації. Встановлювали лампи денного світла та, навпаки, закривали темними плівками заїзди до паркінгу, щоб вдень, до завершення комендантської години, встигнути відзняти нічні сцени. За 5 днів зйомок у Києві не було повітряних тривог, тож роботу переривати не довелося.

Наразі зйомки серіалу завершені. Дата виходу детективу невідома. 

Зйомки серіалу стартували у жовтні 2021-го року. Планується 12 серій. Сценарій фокусується на двох геть не схожих один на одного поліцейських: відчайдушного одинака Гарячого (Артемій Єгоров) і поліцейського-сім’янина Безхатченка (Яків Кучеревський), які мають працювати разом і спільно вести розслідування. Зняти серіал планували до кінця лютого, та майже на фінальному етапі роботу перервали загарбницькі дії Росії.

Виробництвом серіалу займається студія StarlightProduction. Режисер – Олег Туранський. Продюсери – Галина Балан-Тімкіна, Діана Новік, Андрій Савченко, Надія Пермінова. Продюсери ICTV – Інесса Соболєва, Ірина Храновська, Анастасія Штейнгауз.

Фото надані пресслужбою ICTV

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY