У Боярці відкриють фотовиставку «The War Is Not Over Yet»

У Боярці відкриють фотовиставку «The War Is Not Over Yet»

5 Липня 2022
1544

У Боярці відкриють фотовиставку «The War Is Not Over Yet»

1544
Виставка діятиме до 28 липня.
У Боярці відкриють фотовиставку «The War Is Not Over Yet»
У Боярці відкриють фотовиставку «The War Is Not Over Yet»

У Боярці, в парку імені Тараса Шевченка, 7 липня відкриють фотовиставку «The War Is Not Over Yet». Про виставку повідомив Центр прав людини Zmina.

«Проєкт покликаний розповісти про тих, завдяки кому світ знає про війну, яку розвʼязала Росія проти України – йдеться про журналістів та журналісток, які загинули, були поранені, опинились під обстрілами, у полоні або зазнали переслідувань від початку повномасштабного вторгнення», – анонсують організатори.

Подія відбуватиметься за підтримки Українського ПЕН, Інституту масової інформації, Центру прав людини Zmina, Національного музею Революції Гідності, Львівського Медіафоруму, Премії імені Георгія Ґонґадзе.

Виставка діятиме до 28 липня.

Нагадаємо, Боярка – рідне місто загиблого фотожурналіста Максима Левіна. 7 липня йому б виповнився 41 рік. Після його загибелі мешканці збирали підписи, щоб перейменувати одну з вулиць на його честь. Також вулиця Максима Левіна може з'явитись у Києві.

1 квітня журналіста знайшли вбитим у селі Гута-Межигірська Київської області. Президент Володимир Зеленський посмертно нагородив Левіна орденом «За мужність».

Фото Левіна публікували такі видання, як The Wall Street Journal, TIME, Breaking news Poland, EU AGENDA, World news, Радіо Свобода (RFE/RL). Більшість його документальних проєктів пов'язані з війною в Україні. 

У 2015 році Максима Левіна нагородили орденом «За заслуги» ІІІ ступеня.

«Репортери без кордонів» випустили власне розслідування загибелі Макса Левіна. Організація надала докази, що журналіста стратили росіяни.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1544
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду