hromadske візьме участь у фотовиставці в Австрії

hromadske візьме участь у фотовиставці в Австрії

26 Червня 2022
999
26 Червня 2022
16:58

hromadske візьме участь у фотовиставці в Австрії

999
На виставці від hromadske будуть представлені роботи загиблого Макса Левіна, Олександра Хоменка, Богдана Кутєпова та Андрія Новікова.
hromadske візьме участь у фотовиставці в Австрії
hromadske візьме участь у фотовиставці в Австрії

hromadske повідомило, що візьме участь у фотовиставці gmunden.photo в Австрії. Виставка триватиме з 2 липня до 14 серпня у Гмундені.

На виставці від hromadske будуть представлені роботи загиблого Макса Левіна, Олександра Хоменка, Богдана Кутєпова та Андрія Новікова. Також покажуть роботи Євгенія Малолєтки, Ігоря Гайдая, Юлії Бєляєвої та інших митців.

Як розповіла кураторка виставки, ексдиректорка Департаменту культури КМДА Яна Барінова, культурна спадщина України залишається практично невідомою європейському глядачу, тому місія gmunden.photo — показати не лише жахіття війни, а й змістовність мирної України.

Раніше у Страсбурзі відкрили фотовставку «Російська загарбницька війна проти України: робота журналістів»

Також у Києві в Парку імені Тараса Шевченка відкрилася фотовиставка The War Is Not Over Yet («Війна ще не закінчилася») про російські злочини проти медіа в Україні. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
999
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду