Юлія Федів іде з посади директорки hromadske

Юлія Федів іде з посади директорки hromadske

1 Червня 2022
2684
1 Червня 2022
18:04

Юлія Федів іде з посади директорки hromadske

2684
Команда має знайти заміну до 1 серпня.
Юлія Федів іде з посади директорки hromadske
Юлія Федів іде з посади директорки hromadske

Директорка hromadske Юлія Федів залишає свою посаду. Про це повідомляється на сайті hromadske.

«Юлія стала переможницею програми ім. Г.Гамфрі, яка передбачає стажування у США на 2022-2023 академічний рік. Програма триватиме 10 місяців, тож, аби не залишати команду в невизначених умовах на значний період, Юлія Федів вирішила піти з посади», — йдеться у повідомленні.

Юлія Федів долучилася до команди hromadske у липні минулого року. Її обрало правління ГО «Громадське Телебачення». До цього Федів обіймала посаду першої керівниці Українського культурного фонду.

Чільниця hromadske вже підбила підсумки своєї роботи та пообіцяла бути амбасадоркою hromadske: «За рік з командою й Правлінням ми розробили й почали імплементацію Стратегії діяльності організації на 2022-24 роки, включно з комерційною, маркетинговою, фандрейзинговою та HR-стратегіями.

Ми забезпечили фінансову стійкість організації до літа 2023 року.

За цей рік hromadske стало синергією організації громадянського суспільства, незалежного медіа та соціально орієнтованого продакшну.

Я впевнена, що й надалі буду амбасадоркою hromadske, спонсоркою наших платформ та людиною, яка на власному досвіді переконалася, що чесна журналістика — це один із наріжних каменів вільного ціннісного громадянського суспільства в Україні».

Тим часом команда hromadske оголосила конкурс на посаду нового директора. З кандидатурою мають визначитися протягом двох місяців.

Майбутній директор або директорка почне роботу вже 1 серпня. Його обере Правління ГО з-поміж кандидатів і кандидаток, які подадуться на конкурс.

Фото з сайту Business.diia.gov.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2684
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду