Команда «Книжкового Арсеналу» переносить фестиваль

Команда «Книжкового Арсеналу» переносить фестиваль

13 Квітня 2022
1022
13 Квітня 2022
21:23

Команда «Книжкового Арсеналу» переносить фестиваль

1022
Це рішення було «важким», повідомили організатори форуму.
Команда «Книжкового Арсеналу» переносить фестиваль
Команда «Книжкового Арсеналу» переносить фестиваль

Команда Мистецького арсеналу вирішила не проводити травневий міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал». Наступна подія відбудеться після перемоги України, повідомляється на сайті форуму. 

«Зараз мета нашої діяльності — працювати на збереження інституції та команди, а відтак на підтримку книги та її аудиторії, працювати на перемогу», — повідомили організатори форуму.

В умовах війни команда працює на підтримку видавничої сфери та літературної і мистецької сцени в Україні, зазначається у зверненні.

Нагадаємо, у березні 2019 року «Книжковий Арсенал» отримав нагороду Лондонського книжкового ярмарку International Excellence Awards 2019 у номінації «Літературний фестиваль». International Publishing Industry Excellence Awards – міжнародна премія, яку засновали Лондонський книжковий ярмарок та Британська асоціація видавців, що має на меті продемонструвати світові досягнення й інновації видавничої справи.

Вперше Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал» відбувся у 2011 році. Щороку понад 150 українських видавництв презентують свої видання на виставці-ярмарку. За час проведення фестивалю його гостями стали найвідоміші українські автори, зокрема, Юрій, Андрухович, Сергій Жадан, Оксана Забужко, Тарас Прохасько, Юрій Винничук, Ірена Карпа, Андрій Курков, Ірен Роздобудько та інші.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1022
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду