detector.media
11.03.2022 10:12
Disney призупиняє весь бізнес у Росії
Disney призупиняє весь бізнес у Росії
Це включає ліцензування вмісту та продуктів, діяльність Disney Cruise Line, журнал і тури National Geographic, виробництво місцевого контенту та лінійні канали.

Американська The Walt Disney Company призупиняє весь бізнес у Росії через вторгнення в Україну. Про це йдеться в офіційній заяві.

«Минулого тижня, після неспровокованого вторгнення Росії в Україну, ми оголосили, що призупиняємо кінопрокат у Росії та переглядаємо решту нашого бізнесу там.

Враховуючи невпинний напад на Україну та ескалацію гуманітарної кризи, ми вживаємо заходів, щоби призупинити всі інші види бізнесу в Росії. Це включає ліцензування вмісту та продуктів, діяльність Disney Cruise Line, журнал і тури National Geographic, виробництво місцевого контенту та лінійні канали.

Деякі з цих ділових заходів ми можемо й негайно призупинимо. Інші — наприклад, лінійні канали та ліцензування певного вмісту й продуктів — потребуватимуть часу з огляду на складнощі контракту», — заявила компанія.

Раніше з російського ринку пішла медіагрупа Hearst Magazines. Вона розірвала ліцензійні угоди щодо видань Esquire, Harper’s Bazaar, Good Housekeeping, Cosmopolitan і Men’s Health у Росії.

Ілюстрація: media.az

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY