Наглядова Рада YES зустрінеться з мешканцями Дніпра

Наглядова Рада YES зустрінеться з мешканцями Дніпра

15 Лютого 2022
1320
15 Лютого 2022
20:09

Наглядова Рада YES зустрінеться з мешканцями Дніпра

1320
Конференцію з питань безпеки запланували на 16 лютого.
Наглядова Рада YES зустрінеться з мешканцями Дніпра
Наглядова Рада YES зустрінеться з мешканцями Дніпра

У середу, 16 лютого, Наглядова Рада Ялтинської Європейської Стратегії (YES) завітає до Дніпра, де відбудеться конференція з безпеки.

Як ідеться у повідомленні для преси, мета заходу — підтримати українців, обговорити поточну ситуацію та поділитися своїми враженнями. Ці враження представники YES передадуть міжнародним лідерам піж час Мюнхенської безпекової конференції, де Фонд Віктора Пінчука та YES проведуть Український ланч.

Наглядову Раду YES представлятимуть її голова Александр Кваснєвський, президент Польщі (1995-2005); Карл Більдт, міністр закордонних справ Швеції (2006-2014), прем’єр-міністр Швеції (1991-1994 роки); Віктор Пінчук, засновник і член Ради YES, засновник Фонду Віктора Пінчука й групи EastOne, та Стефан Фукс, віцепрезидент Havas Group, виконавчий співголова Havas Worldwide.

Нагадаємо, Рінат Ахметов 16 лютого планує повернутися до України та відвідати Маріуполь. У понеділок, 14 лютого, президент Володимир Зеленський звернувся до олігархів та народних депутатів, які залишили Україну, та закликав їх повернутися і засвідчити свій патріотизм.

Ялтинська Європейська Стратегія (YES) – платформа, де обговорюється європейське майбутнє України в глобальному контексті. Вже понад 15 років YES виступає ініціатором діалогу між лідерами з України, ЄС, США, Російської Федерації та інших частин світу. В Україні вона надає майданчик для виступів влади та опозиції.

Фото заходу YES — Фонд Віктора Пінчука

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1320
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду