Агенція «Або» відкриває Східний офіс та низку вакансій

Агенція «Або» відкриває Східний офіс та низку вакансій

7 Лютого 2022
1993
7 Лютого 2022
17:24

Агенція «Або» відкриває Східний офіс та низку вакансій

1993
Агенція шукає людей з Краматорська та найближчих міст: Слов'янська, Дружківкі, Бахмута, Костянтинівки.
Агенція «Або» відкриває Східний офіс та низку вакансій
Агенція «Або» відкриває Східний офіс та низку вакансій

Агенція медійного росту «Або» анонсувала відкриття Східного офісу у Краматорську та оголосила пошук кандидатів на низку вакансій. Про це повідомила координаторка онлайн-журналу «Свои.City» Гаяне Авакян.

«Ми відкриваємо Східний офіс Або – Агенція медійного росту. І зробимо його головною медійно-креативною агенцією в регіоні. Щоб зібрати команду мрії у нас є тільки один місяць – лютий, тому ми оголошуємо цей хантинг - марафон пошуку своїх людей», – написала Авакян у фейсбуці.

Агенція  шукає людей з Краматорська та найближчих міст (Слов'янськ, Дружківка, Бахмут, Костянтинівка). Зокрема, це:

Також у редакцію Свои шукають:

Громадська організація та креативна агенція «Або» наразі розвиває на власній платформі The City 50 онлайн-медіа з різних регіонів.

У 2018 році Агенція «Або» запустила онлайн-журнал про життя на сході України «Свои.City», а у 2019 році «Або» запустила інтернет-видання про відпочинок і життя в приморських містечках і селах України – «О, Море.Сity».

У жовтні 2021 року агенція запустила онлайн-журнал «НьюЙоркер.City» про життя та зміни прифронтового селища Нью-Йорк, розташованого поблизу окупованої Горлівки.

Графіка: Агенція медійного росту «Або»/Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1993
Читайте також
14.05.2019 13:30
Вікторія Матевощук
для «Детектора медіа»
5 808
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду