detector.media
07.02.2022 08:20
«Не вірте апокаліптичним прогнозам»: Кулеба відреагував на повідомлення західних ЗМІ про ситуацію на кордоні
«Не вірте апокаліптичним прогнозам»: Кулеба відреагував на повідомлення західних ЗМІ про ситуацію на кордоні
Раніше деякі провідні американські ЗМІ повідомили, що Росія зосередила на кордоні з Україною близько 70% військових сил, необхідних для вторгнення.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба відреагував на інформацію західних ЗМІ щодо ситуації на кордоні з Росією.

Зокрема, в Reuters та низці інших провідних ЗМІ США раніше повідомили, що РФ зосередила біля українських кордонів близько 70% підрозділів, що необхідні, за оцінкою Кремля, для повномасштабного вторгнення в Україну. Також озвучувалась імовірна кількість жертв серед військових та цивільних.

Голова МЗС зазначив у твіттері, що Україна готова до будь-якого розвитку подій.

«Не вірте апокаліптичним прогнозам. В різних столицях прораховують різні сценарії, але Україна готова до будь-якого розвитку подій. Сьогодні Україна має потужну армію, безпрецедентну міжнародну підтримку та віру українців у свою державу. Це ворог має нас боятися, а не ми його», – йдеться в повідомленні голови МЗС.

Раніше представник Пентагону Джон Кірбі заявив, що російський уряд планує влаштувати фальшивий напад «українських військових» на російську територію, щоб створити фейкове виправдання для власного вторгнення. У МЗС на це заявили, що США заздалегідь попередили Київ про фейкове відео.

Фото: фейсбук-сторінка Міноборони України

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY