detector.media
24.01.2022 22:05
Ютуб-канал hromadske оновив формат
Ютуб-канал hromadske оновив формат
Команда робить ставку на репортажі, документалістику та історії з життя.

YouTube-канал hromadske оновлює підхід до контенту. Новий сезон стартує 1 лютого, повідомляє пресслужба каналу.

У пріорітеті команди – 5 основних форматів: включення наживо, спеціальні репортажі з місця подій, гучні дискусії й конфлікти, «неймовірні історії звичайних людей» та документальні фільми.

Кожна з цих тем має свою рубрику:

«Ми — про якісну репортажистику, документалістику та класні історії з життя. Ми дуже хочемо, аби наш глядач завжди отримував те, на що розраховує, тому й список плейлистів переосмислили за принципом моноконтенту», — розповідає головний режисер hromadske Сашко Назаров.

25 січня у випуску hromadske.talk вийде матеріал Вікторії Рощиної «Виправити, а не карати» про підлітків, які відбувають покарання в українських колоніях. У ньому журналістка підняла питання про ставлення до дітей-правопорушників, а також про життєвий вибір самих підлітків.

Нагадаємо, на початку листопада 2021 року стало відомо, що hromadske переведе частину команди на фріланс та закриє студійні шоу на YouTube. До цього кроку спонукало зменшення фінансової підтримки з боку міжнародних інституцій та необхідність знизити витрати на виробництво.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY