«Скорочення». Леся Вакулюк пішла з ранкової програми Прямого каналу

«Скорочення». Леся Вакулюк пішла з ранкової програми Прямого каналу

3 Січня 2022
9232

«Скорочення». Леся Вакулюк пішла з ранкової програми Прямого каналу

9232
Проєкт «Новий день» закрили.
«Скорочення». Леся Вакулюк пішла з ранкової програми Прямого каналу
«Скорочення». Леся Вакулюк пішла з ранкової програми Прямого каналу

Телеведуча Леся Вакулюк залишила проєкт «Новий день» на Прямому каналі. Останній випуск вийшов 31 грудня, повідомила вона у дописі на фейсбуці. 

На цьому проєкті ведуча працювала понад рік. Восени дізналася, що «Новий день» закривають. Подробиці Леся Вакулюк розповіла у коментарі «Детектору медіа»: «Два місяці тому нам повідомили, що з Нового року програму закривають. Відтак, я потрапила під скорочення, а пропозицій долучитися до якихось інших проєктів Прямого не отримала».

У цьому досвіді Леся Вакулюк найбільше цінує співпрацю зі співведучим «Нового дня» Михайлом Шамановим, можливість висвітлювати соціально-політичні теми та формат живого спілкування з глядачами.

«Цей понад рік етерів «Нового дня» був надзвичайно цікавим. Я дуже любила програму, не зважаючи на підйоми о 5-ій ранку. Особливо, коли ми вели її з Михайлом Шамановим і поки був трішки інший формат. Мені здається, що між нами була хімія, яка так важлива для роботи і яку, зрештою, відчували глядачі. Бо, бувало, що люди питали нас і в соцмережах, і на вулиці, чи ми не чоловік і дружина (веселий смайл).

Власне, «Новий день» не був класичним ранковим шоу. Оскільки там було мало розважального, а більше соціально-політичного, про яке ми намагалися говорити легко і з гумором. І це теж те, за що мені подобалася програма. До того ж до переформатування у нас із Михайлом була ціла година спілкування з глядачами.

Люди, які нам телефонували в етер, були дуже щирими. Вони ділилися своїми поглядами на ту чи іншу тему, яку ми піднімали в «Новому дні», власними печалями і радощами. Хтось із нами погоджувався, хтось сперечався. Але це завжди був живий зацікавлений діалог. Ось за цим я точно буду сумувати!».

Щодо подальших планів телеведуча зазначила: «Зараз я отримую пропозиції від різних телеканалів. Але також розглядаю варіант роботи не на телебаченні взагалі».

Цього року Леся Вакулюк у співпраці з Андрієм Сайчуком виступила сценаристкою документального серіалу «10 Днів незалежності України». Історичний проєкт створено за ініціативи Центру досліджень визвольного руху. 

Фото з архіву Лесі Вакулюк

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9232
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду