Ігор Сторчак йде з посади керівника Film.ua Distribution

Ігор Сторчак йде з посади керівника Film.ua Distribution

31 Січня 2022
1477

Ігор Сторчак йде з посади керівника Film.ua Distribution

1477
З 1 березня очільником Film.ua Distribution стане Євген Драчов.
Ігор Сторчак йде з посади керівника Film.ua Distribution
Ігор Сторчак йде з посади керівника Film.ua Distribution

Ігор Сторчак йде з посади керівника компанії Film.ua Distribution, про що повідомила пресслужба групи компаній Film.ua. Сторчак очолював напрямок дистрибуції майже 15 років.

«Я дуже вдячний Film.ua, впевнений, що ми багато дали одне одному, і співпраця була абсолютним прикладом win-win. А зараз настає новий етап, період оновлення, котрий, без жодного сумніву, буде корисним і Film.ua, і мені. Світ тісний, хочу вірити, що ми обов'язково попрацюємо разом», — прокоментував кадрові зміни Ігор Сторчак.

Ігор Сторчак з 2007 року розбудовував мережу дистрибуції аудіовізуального контенту, що просуває вітчизняний продукт за кордон, а іноземний контент – в Україну; був співпродюсером проєктів різних напрямів – зокрема циклу докудрам «Великі мрійники», фільму «Самотній за контрактом», медичної драми «Надія» та інших.

З 1 березня директором Film.ua Distribution стане Євген Драчов. До цього він обіймав позицію менеджера з міжнародних продажів.

Нагадаємо, у першій половині 2022 року в прокат вийде п’ять українських прем’єр від компанії Film.ua Distribution.

Фото: Ігор Сторчак / Film.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1477
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду