Офіс генпрокурора оскаржив запобіжний захід Порошенка

Офіс генпрокурора оскаржив запобіжний захід Порошенка

21 Січня 2022
2048
21 Січня 2022
14:48

Офіс генпрокурора оскаржив запобіжний захід Порошенка

2048
19 січня суд обрав Порошенку запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання.
Офіс генпрокурора оскаржив запобіжний захід Порошенка
Офіс генпрокурора оскаржив запобіжний захід Порошенка

У п’ятницю, 21 січня, Офіс генпрокурора оскаржив рішення суду щодо застосування запобіжного заходу до п'ятого президента України, нардепа «Європейської солідарності» Петра Порошенка.

«Прокурори наполягатимуть на застосуванні відносно підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 1 млрд грн», – йдеться в повідомленні Офісу генпрокурора.

20 грудня 2021 року ДБР повідомило Порошенку про підозру в державній зраді та сприянні терористичним організаціям.

Пізніше суд підтримав клопотання прокурора щодо накладення арешту на майно Порошенка. 21 січня 2022 року адвокати Порошенка оскаржили рішення щодо арешту майна п'ятого президента. 

19 січня 2022 року Печерський районний суд обрав Порошенку запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання на два місяці. 

П'ятий президент має здати закордонний паспорт та з'являтись до суду, слідчих та прокуратури. Захист Порошенка має намір оскаржити запобіжний захід.

Прокуратура просила суд арештувати Порошенка на два місяці з альтернативою застави в 1 млрд гривень.  

Фото: «Радіо Свобода»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2048
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Oldlady
819 дн. тому
У мене питання до ДМ: навіщо ви пишете такий нечитабельний код? Щоб менше писали коментарі? Тоді краще зовсім їх закрийте. Щодо Порошенка. Запобіжний захід треба змінити мінімум на домашній арешт, щоб менше чути його брехню.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду