У Казахстані почали валити пам'ятники Назарбаєву

У Казахстані почали валити пам'ятники Назарбаєву

5 Січня 2022
2902

У Казахстані почали валити пам'ятники Назарбаєву

2902
А в Алмати проводять антитерористичну операцію.
У Казахстані почали валити пам'ятники Назарбаєву
У Казахстані почали валити пам'ятники Назарбаєву

У Казахстані повалили пам'ятник експрезиденту Нурсултану Назарбаєву. Як повідомляє «Укрінформ», акцію влаштували протестувальники у Талдикоргані.

Тим часом у телеграм-каналі ORDA із посиланням на комендатуру Алмати повідомляють про початок у місті антитерористичної операції. 

У Казахстані на території всієї країни впроваджено надзвичайний стан, повідомляє «Радіо Свобода».

Місцеві ЗМІ з посиланням на владу Казахстану інформують, що у місцях масових заворушень є жертви.

«Вчора і сьогодні вже звучать гасла, що президент Токаєв має піти геть. Демонстранти не вірять, що влада виконає обіцянку знизити ціни на газ. Сподіваються, що лише серйозні політичні зміни можуть гарантувати справжні реформи у житті країни», - пише про поточну ситуацію кореспондент ВВС Абдужаліл Абдурасулов.

В країні тривають протести. Найсерйознішою лишається ситуація в Алмати. Там горіла будівля райдержадміністрації та відбувається захоплення протестувальниками.

Раніше стало відомо, що у Казахстані вимкнули інтернет та мобільний зв'язок. Також недоступні сайти популярних у країні медіа.

Фото: YouTube/Bizon

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2902
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду