detector.media
03.01.2022 11:46
«Скорочення». Леся Вакулюк пішла з ранкової програми Прямого каналу
«Скорочення». Леся Вакулюк пішла з ранкової програми Прямого каналу
Проєкт «Новий день» закрили.

Телеведуча Леся Вакулюк залишила проєкт «Новий день» на Прямому каналі. Останній випуск вийшов 31 грудня, повідомила вона у дописі на фейсбуці. 

На цьому проєкті ведуча працювала понад рік. Восени дізналася, що «Новий день» закривають. Подробиці Леся Вакулюк розповіла у коментарі «Детектору медіа»: «Два місяці тому нам повідомили, що з Нового року програму закривають. Відтак, я потрапила під скорочення, а пропозицій долучитися до якихось інших проєктів Прямого не отримала».

У цьому досвіді Леся Вакулюк найбільше цінує співпрацю зі співведучим «Нового дня» Михайлом Шамановим, можливість висвітлювати соціально-політичні теми та формат живого спілкування з глядачами.

«Цей понад рік етерів «Нового дня» був надзвичайно цікавим. Я дуже любила програму, не зважаючи на підйоми о 5-ій ранку. Особливо, коли ми вели її з Михайлом Шамановим і поки був трішки інший формат. Мені здається, що між нами була хімія, яка так важлива для роботи і яку, зрештою, відчували глядачі. Бо, бувало, що люди питали нас і в соцмережах, і на вулиці, чи ми не чоловік і дружина (веселий смайл).

Власне, «Новий день» не був класичним ранковим шоу. Оскільки там було мало розважального, а більше соціально-політичного, про яке ми намагалися говорити легко і з гумором. І це теж те, за що мені подобалася програма. До того ж до переформатування у нас із Михайлом була ціла година спілкування з глядачами.

Люди, які нам телефонували в етер, були дуже щирими. Вони ділилися своїми поглядами на ту чи іншу тему, яку ми піднімали в «Новому дні», власними печалями і радощами. Хтось із нами погоджувався, хтось сперечався. Але це завжди був живий зацікавлений діалог. Ось за цим я точно буду сумувати!».

Щодо подальших планів телеведуча зазначила: «Зараз я отримую пропозиції від різних телеканалів. Але також розглядаю варіант роботи не на телебаченні взагалі».

Цього року Леся Вакулюк у співпраці з Андрієм Сайчуком виступила сценаристкою документального серіалу «10 Днів незалежності України». Історичний проєкт створено за ініціативи Центру досліджень визвольного руху. 

Фото з архіву Лесі Вакулюк

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY