Телеведуча Дарія Кудімова звільнилася з каналу «24»

Телеведуча Дарія Кудімова звільнилася з каналу «24»

2 Січня 2022
41429

Телеведуча Дарія Кудімова звільнилася з каналу «24»

41429
Подальший вихід програми «69» під питанням.
Телеведуча Дарія Кудімова звільнилася з каналу «24»
Телеведуча Дарія Кудімова звільнилася з каналу «24»

Дарія Кудімова припинила співпрацю з каналом 24. На своїй сторінці у фейсбуці телеведуча попрощалася з глядачами і повідомила, що вже отримала трудову книжку.

За словами Дар’ї Кудімової, це рішення вона прийняла після того, як не вдалося реалізувати нові ідеї та проєкти в рамках 24 каналу.

«За сім з половиною років я працювала і в новинах, і в авторських проєктах. Хотілося зростати далі. А програми, в яких була задіяна останнім часом, стали нецікавими з точки зору професійного розвитку, — розповіла ведуча у коментарі «Детектору медіа». — Восени попросилася в "академвідпустку" на 2 місяці. По поверненні на канал обговорювали з керівництвом різні формати програм за моєї участі, однак до реалізації справа так і не дійшла. Власне, останні місяці була задіяна тільки в спільному авторському проєкті з Артемом Овдієнком – "69"».

Зараз, каже Дарія Кудімова, вона відкрита для творчих пропозицій. Доля нічного шоу «69», що виходить спільно з ведучим Артемом Овдієнком, під питанням. «До 21-го січня Артем у відпустці. А далі усе залежатиме від мого нового місця роботи. Можливо, ми працюватимемо далі для YouTube 24-го. Можливо, розвиватимемо цей формат на власних YouTube-каналах», — сказала співавторка програми.

Також Дарія Кудімова цієї осені викладала на пілотному курсі Академії телеведучих 24 каналу. «Наступні заняття стартують цієї весни. Чи продовжу співпрацю у цьому проєкті, ще невідомо», — коментує вона.

Підсумовуючи свій досвід, Дар'я Кудімова зазначила: «Вдячна каналу за співпрацю, що тривала 7,5 років. За те, що ми могли разом розвиватися і зростати. Тут завжди мала змогу висловлювати в ефірі свою позицію: і як журналіст, і як громадянин – це було у моїй роботі найціннішим».

Кар’єру на телебаченні Дарія Кудімова розпочала із підготовки сюжетів для Одеського кабельного телебачення. Потім висвітлювала теми культури. Проєкт «Небосхил» за її участю виходив в ефірі телеканалу «Київ».

У новинному форматі працювала на каналі UBR як редакторка рубрики «Стиль». На посаді регіональної редакторки новин висвітлювала події Революції гідності, період початку російської агресії на сході й півдні України. 

Фото з архіву Дарії Кудімової

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
41429
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Бывалый
816 дн. тому
Теперь куда: НАШ, Прямой, Украина 24?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду