detector.media
02.01.2022 20:57
Телеведуча Дарія Кудімова звільнилася з каналу «24»
Телеведуча Дарія Кудімова звільнилася з каналу «24»
Подальший вихід програми «69» під питанням.

Дарія Кудімова припинила співпрацю з каналом 24. На своїй сторінці у фейсбуці телеведуча попрощалася з глядачами і повідомила, що вже отримала трудову книжку.

За словами Дар’ї Кудімової, це рішення вона прийняла після того, як не вдалося реалізувати нові ідеї та проєкти в рамках 24 каналу.

«За сім з половиною років я працювала і в новинах, і в авторських проєктах. Хотілося зростати далі. А програми, в яких була задіяна останнім часом, стали нецікавими з точки зору професійного розвитку, — розповіла ведуча у коментарі «Детектору медіа». — Восени попросилася в "академвідпустку" на 2 місяці. По поверненні на канал обговорювали з керівництвом різні формати програм за моєї участі, однак до реалізації справа так і не дійшла. Власне, останні місяці була задіяна тільки в спільному авторському проєкті з Артемом Овдієнком – "69"».

Зараз, каже Дарія Кудімова, вона відкрита для творчих пропозицій. Доля нічного шоу «69», що виходить спільно з ведучим Артемом Овдієнком, під питанням. «До 21-го січня Артем у відпустці. А далі усе залежатиме від мого нового місця роботи. Можливо, ми працюватимемо далі для YouTube 24-го. Можливо, розвиватимемо цей формат на власних YouTube-каналах», — сказала співавторка програми.

Також Дарія Кудімова цієї осені викладала на пілотному курсі Академії телеведучих 24 каналу. «Наступні заняття стартують цієї весни. Чи продовжу співпрацю у цьому проєкті, ще невідомо», — коментує вона.

Підсумовуючи свій досвід, Дар'я Кудімова зазначила: «Вдячна каналу за співпрацю, що тривала 7,5 років. За те, що ми могли разом розвиватися і зростати. Тут завжди мала змогу висловлювати в ефірі свою позицію: і як журналіст, і як громадянин – це було у моїй роботі найціннішим».

Кар’єру на телебаченні Дарія Кудімова розпочала із підготовки сюжетів для Одеського кабельного телебачення. Потім висвітлювала теми культури. Проєкт «Небосхил» за її участю виходив в ефірі телеканалу «Київ».

У новинному форматі працювала на каналі UBR як редакторка рубрики «Стиль». На посаді регіональної редакторки новин висвітлювала події Революції гідності, період початку російської агресії на сході й півдні України. 

Фото з архіву Дарії Кудімової

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY