Пушилін та Пасічник стали членами «Єдиної Росії»

Пушилін та Пасічник стали членами «Єдиної Росії»

4 Грудня 2021
2207
4 Грудня 2021
16:05

Пушилін та Пасічник стали членами «Єдиної Росії»

2207
Партійні квитки їм вручав Дмитро Медведєв.
Пушилін та Пасічник стали членами «Єдиної Росії»
Пушилін та Пасічник стали членами «Єдиної Росії»

Голова путінської партії «Єдина Росія» Дмитро Медведєв видав партійні квитки ватажкам терористичних організацій «ДНР» та «ЛНР» Денису Пушиліну та Леоніду Пасічнику відповідно.

На сайті партії вказано, що перед відкриттям третього етапу з'їзду політсили відбулася «урочиста церемонія», на якій колишній президент РФ Медведєв вручив партійні квитки зокрема і ватажкам бойовиків.

Ілюстративне фото: Пушилін (зліва) та Пасічник

Нагадаємо, що на початку осені цього року в Росії відбувались вибори в Державну Думу. Незалежні спостерігачі відзначили, що технологія електронного голосування стала основним інструментом фальсифікації. 

За офіційними даними, партія «Єдина Росія» набрала майже 50% голосів, зберігши конституційну більшість. Спостерігачі та аналітики відзначили, що реальний результат партії, скоріш за все, вдвічі менший. 

Участь у виборах до російської Держдуми 17-19 вересня взяли 230 тисяч мешканців тимчасово окупованих територій Луганщини та Донеччини. Людмила Денісова та низка ЗМІ описували, що деяких людей звозили примусово, а деяким паспорт видавали перед самим голосуванням.

Фото: з вільних джерел

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2207
Читайте також
02.12.2021 15:54
Олекса Шарабура, Юлія Пухнаста «Без брехні»
3 479
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду