detector.media
04.12.2021 16:05
Пушилін та Пасічник стали членами «Єдиної Росії»
Пушилін та Пасічник стали членами «Єдиної Росії»
Партійні квитки їм вручав Дмитро Медведєв.

Голова путінської партії «Єдина Росія» Дмитро Медведєв видав партійні квитки ватажкам терористичних організацій «ДНР» та «ЛНР» Денису Пушиліну та Леоніду Пасічнику відповідно.

На сайті партії вказано, що перед відкриттям третього етапу з'їзду політсили відбулася «урочиста церемонія», на якій колишній президент РФ Медведєв вручив партійні квитки зокрема і ватажкам бойовиків.

Ілюстративне фото: Пушилін (зліва) та Пасічник

Нагадаємо, що на початку осені цього року в Росії відбувались вибори в Державну Думу. Незалежні спостерігачі відзначили, що технологія електронного голосування стала основним інструментом фальсифікації. 

За офіційними даними, партія «Єдина Росія» набрала майже 50% голосів, зберігши конституційну більшість. Спостерігачі та аналітики відзначили, що реальний результат партії, скоріш за все, вдвічі менший. 

Участь у виборах до російської Держдуми 17-19 вересня взяли 230 тисяч мешканців тимчасово окупованих територій Луганщини та Донеччини. Людмила Денісова та низка ЗМІ описували, що деяких людей звозили примусово, а деяким паспорт видавали перед самим голосуванням.

Фото: з вільних джерел

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY