Корнієнко про матеріал Ткача щодо Ахметова: «Чекаємо на наступну серію»

Корнієнко про матеріал Ткача щодо Ахметова: «Чекаємо на наступну серію»

3 Грудня 2021
7974
3 Грудня 2021
12:44

Корнієнко про матеріал Ткача щодо Ахметова: «Чекаємо на наступну серію»

7974
Наразі про факт зустрічей та домовленостей Ахметова з українськими політиками та публічними діячами під час візиту до Вільнюсу відомо тільки від джерела журналіста в політичних колах.
Корнієнко про матеріал Ткача щодо Ахметова: «Чекаємо на наступну серію»
Корнієнко про матеріал Ткача щодо Ахметова: «Чекаємо на наступну серію»

Перший віцеспікер Верховної Ради Олександр Корнієнко під час спілкування з журналістами в кулуарах похвалив розслідування журналіста «Української правди» Михайла Ткача щодо візиту бізнесмена Ріната Ахметова до Вільнюса та сказав, що буде чекати на його продовження. Про це пише УП.

«Дуже шаную, що пан Михайло працює по всіх темах, які цікавлять суспільство. І тема відомої фотографії з мечами цього, так би мовити, нашого союзу меченосців [знайшла продовження].

Було дійсно дуже якісне розслідування проведено. З нього ми дізналися, що є зустрічі, в яких приймають участь фронтмени, які фотографуються, а десь хтось прилітає ще таємничий, але от є підозри, що це представники великого українського бізнесу, які з травня місяця можуть потрапити вже під визначення олігархів, коли закон вступить у силу. Тому чекаємо на наступну серію цього дослідження», – сказав Корнієнко.

Він додав, що найбільше його цікавлять саме ймовірні домовленості Ахметова з політиками та публічними особами, про які згадувалося в журналістському матеріалі.

Нагадаємо, 30 листопада вийшло розслідування Михайла Ткача, в якому стверджується, що Ахметов перебував у Вільнюсі одночасно з телеведучим Савіком Шустером та низкою українських політиків і публічних осіб, серед яких були Арсен Аваков, Володимир Гройсман, Дмитро Гордон, Євген Комаровський та інші. Із посиланням на власні джерела журналіст повідомив, що бізнесмен начебто обговорював із ними потенційних кандидатів на майбутніх президентських та парламентських виборах.

Шустер відмовився повідомити перелік гостей, яких запросив до Вільнюса, та ніяк не прокоментував інформацію про зустріч із Ахметовим. Аваков, своєю чергою, заперечив, що зустрічався у Вільнюсі із бізнесменом.

Останнім часом між Ахметовим та президентом Володимиром Зеленським почалася телевійна, яка дійшла до звинувачень у бік бізнесмена в участі у підготовці державного перевороту.

Фото: facebook.com/oskorniyenko

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7974
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Истина
875 дн. тому
Еще со времен СССР учили что такое валютно-финансовая олигархия (тогда за рубежом). Сейчас она у нас правит. Начало положил Кучма. Зеля в нее не входит. Если ему угрожает переворот, значит он реально достает олигархов. И не хрен на него тявкать как стадо шакалов. Тем более дебилам впутівать сюда "еврейский заговор"
Олекса
875 дн. тому
Я так розумію, що ахмєтов єдиний олігарх , що не є представником нації презЗедента. Решта олігархів представляють однакову з ним націю. Здається, що кагал олігархату вирішив "допомогти" Зе в його "боротьбі з олігархами" вибравши у якості сакральної жертви саме ахмєтова. Не їхньої нації людина , можна пожертвувати, та й у процесі "боротьби " відхватити ласі шматки бізнесу жертви, ті , що залишаться після того, як "слуги" нажеруться чужого добра ! Що стосується наріду України, то нічого від тої "боротьби" він не отримає. Єдине, що наразі підтверджується народна мудрість, - пани бьються , а у хлопів чуби тріщать... СЛАВА УКРАЇНІ ! ГЕРОЯМ СЛАВА ! СМЕРТЬ РУСЬКО-ФАШИСЬКИМ ОКУПАНТАМ І ТИМ , ХТО ХОЧЕ З НИМИ ДОМОВИТИСЯ !
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду