Ткаченко не йтиме у відставку – Арахамія

Ткаченко не йтиме у відставку – Арахамія

29 Листопада 2021
2499
29 Листопада 2021
21:06

Ткаченко не йтиме у відставку – Арахамія

2499
Арахамія сказав, що не бачив заяви на звільнення Ткаченка й що це був емоційний крок.
Ткаченко не йтиме у відставку – Арахамія
Ткаченко не йтиме у відставку – Арахамія

Міністр культури та інформполітики Олександр Ткаченко не йтиме у відставку. Про це розповів голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія під час брифінгу.

На запитання про відставку Ткаченка Арахамія відповів, що «не бачив цієї заяви і вважає, що це був емоційний крок».

«Завдяки пану Ткаченку, пану прем'єру… вони поспілкувалися, знайшли точки порозуміння, і ця історія залишилася тільки в медіапросторі», – сказав він.

Нагадаємо, що 6 листопада голова комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Микита Потураєв заявив, що його комітет також не підтримує відставку Ткаченка з посади міністра культури.

11 листопада Олександр Ткаченко офіційно повідомив, що написав заяву на звільнення з посади міністра культури та інформаційної політики.

Причиною відставки Ткаченко назвав рішення Кабміну щодо виокремлення Держкіно зі складу МКІП та бюджет на культуру у 2022 році.

15 листопада спікер Верховної Ради Руслан Стефанчук підтвердив, що апарат парламенту одержав заяву Ткаченка про відставку.

У 2008 році Олександр Ткаченко очолив «1+1 media», у 2019 році склав повноваження очільника медіагрупи, адже був обраний до Верховної Ради за списком «Слуги народу». На посаду голови Мінкульту був призначений 4 червня 2020 року.

Фото: з вільних джерел

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2499
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду