Рада одержала заяву Ткаченка про відставку

Рада одержала заяву Ткаченка про відставку

15 Листопада 2021
2114
15 Листопада 2021
17:01

Рада одержала заяву Ткаченка про відставку

2114
Коли відбудеться розгляд заяви Ткаченка – невідомо.
Рада одержала заяву Ткаченка про відставку
Рада одержала заяву Ткаченка про відставку

Спікер Верховної Ради Руслан Стефанчук повідомив, що апарат парламенту одержав заяву Олександра Ткаченка про відставку з посади міністра культури та інформаційної політики. 

«Що стосується цієї заяви – ми її отримали. Я думаю, що сьогодні чи завтра вона буде зареєстрована»,цитує Стефанчука Суспільне.

Парламент розгляне заяву Ткаченка у звичайному порядку, в якому відбувається розгляд кадрових питань.

«У нас зараз іде дуже багато законодавчих ініціатив. Як у нас буде можливість поставити це питання, ми обов'язково його поставимо на розгляд», – зазначив Стефанчук.

11 листопада Ткаченко офіційно повідомив, що написав заяву на звільнення з посади міністра культури та інформаційної політики.

Причиною відставки Ткаченко назвав рішення Кабміну щодо виокремлення Держкіно зі складу МКІП та бюджет на культуру у 2022 році.

У 2008 році Олександр Ткаченко очолив «1+1 media», у 2019 році склав повноваження очільника медіагрупи, адже був обраний до Верховної Ради за списком «Слуги народу». На посаду голови Мінкульту був призначений 4 червня 2020 року.

Фото: Олександр Ткаченко/Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2114
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду