Офіс президента заперечив, що ювілей Єрмака у держрезиденції гучно святкували чотири дні

Офіс президента заперечив, що ювілей Єрмака у держрезиденції гучно святкували чотири дні

25 Листопада 2021
3921
25 Листопада 2021
10:56

Офіс президента заперечив, що ювілей Єрмака у держрезиденції гучно святкували чотири дні

3921
Андрій Єрмак: Цьогорічний ювілей я ніяк особливо не відзначав, лишень у понеділок заїхав до батьків.
Офіс президента заперечив, що ювілей Єрмака у держрезиденції гучно святкували чотири дні
Офіс президента заперечив, що ювілей Єрмака у держрезиденції гучно святкували чотири дні

Офіс президента заперечив дані журналістів «Української правди», згідно з якими голова ОП Андрій Єрмак святкував день народження на державній дачі «Гута», використовуючи гелікоптери ДСНС для доправлення людей до карпатської резиденції.

«Офіційно повідомляємо, що не було жодного 4-денного святкування з феєрверками, концертами, макетами венеційської архітектури, масовкою гостей та іншими принадами, які ще можна додумати для більшої ефектності. Не було використання державних чи приватних літаків жодних осіб, пов’язаних із будь-якими бізнесменами. Гвинтокрилами ДСНС гостей чи взагалі сторонніх осіб не перевозили, тим більше з розважальною метою», – повідомив ОП у фейсбуці.

ОП додав, що Зеленський у п’ятницю відбув до резиденції в Гуті, а в неділю вже був у Києві.

«Користування резиденцією протягом одного-двох днів, як і гвинтокрилами, які забезпечують пересування президента, відбувалося згідно зі звичайними протоколами щодо переміщення президента та його співробітників і користування відповідними об’єктами», – заявили в ОП.

Сам Андрій Єрмак також заперечив інформацію про святкування, але не уточнив, як саме провів свій день народження в неділю, 21 листопада.

«Цьогорічний ювілей я ніяк особливо не відзначав, лишень в понеділок заїхав до батьків. Вигріб від мами, що рідко у них буваю і що виглядаю втомленим. У вівторок виділив одну годину, щоб прийняти привітання від колег в Офісі президента»,написав він у фейсбуці.

24 листопада «Українська правда» оприлюднила розслідування, в якому з посиланням на джерела повідомила про гучне святкування ювілею Єрмака в державній резиденції «Гута».

За даними видання, святкування тривали впродовж кількох днів, а серед гостей зауважили бізнесмена з оточення Ігоря Коломойського Тимура Міндіча і заступника керівника ОП Олега Татарова. Для транспортування гостей, згідно з розслідуванням, залучили гелікоптери ДСНС.

Фото: пресслужба президента України

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3921
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ник
854 дн. тому
Мальчик устал, имеет право от-дох-нуть на госдаче. Раз она есть, значит на ней нужно от-ды-хать. А Ермак просто не помнит, где именно он проводил день рождения и каким ковром-самолетом туда подкинула его баба-яга. Я вот знаю одну несчастную женщину, она говорит своей дочери, когда та приходи ухаживать за ней: ты кто? Такое бывает.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду