detector.media
26.11.2021 16:28
Єрмак каже, що не святкував ювілей на держдачі
Єрмак каже, що не святкував ювілей на держдачі
Андрій Єрмак: «Якщо вас цікавить святкування мого дня народження – я його святкував в понеділок практично вночі, коли приїхав до своїх батьків».

Голова Офісу президента Андрій Єрмак запевняє, що не святкував ювілей у державній резиденції «Гута» 21 листопада, але підтвердив, що був у цій резиденції 19-20 листопада.

Про це Єрмак заявив «Українській правді» під час президентського пресмарафону у коворкінгу Creative State Arsenal.

«21 листопада ви бачили мене на Алеї Небесної сотні. Якщо вас цікавить святкування мого дня народження – я його святкував у понеділок практично вночі, коли приїхав до своїх батьків. Все інше я написав у своєму пості, а також я домовився про ексклюзивне інтерв’ю, яке я дам днями стосовно багатьох питань. Тому вибачте: думаю, там я зможу на всі питання відповісти», – сказав Єрмак.

На запитання, чи був він у Синьогорі 21 листопада, Єрмак спершу відвернувся і сказав, що вже відповів на запитання, але потім додав: «Я був у Гуті у п'ятницю і в суботу (19-20 листопада – ДМ.)».

УП стверджує, що Єрмак намагався сховатися від автора розслідування про 4-денне святкування Михайла Ткача у дитячій кімнаті коворкінгу, в якому президент проводить пресмарафон.

24 листопада «Українська правда» оприлюднила розслідування, в якому з посиланням на джерела повідомила про гучне святкування ювілею Єрмака в державній резиденції «Гута».

За даними видання, святкування тривали впродовж кількох днів, а серед гостей зауважили бізнесмена з оточення Ігоря Коломойського Тимура Міндіча і заступника керівника ОП Олега Татарова. Для транспортування гостей, згідно з розслідуванням, залучили гелікоптери ДСНС.

Офіс президента заперечив дані журналістів «Української правди».

Фото: пресслужба президента України

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY