Канал Arte почав показувати серіал «Слуга народу»

Канал Arte почав показувати серіал «Слуга народу»

20 Листопада 2021
3382
20 Листопада 2021
12:45

Канал Arte почав показувати серіал «Слуга народу»

3382
Серіал на сайті телеканалу Arte описують як «прекрасно написаний», з «невичерпним джерелом бурлеску».
Канал Arte почав показувати серіал «Слуга народу»
Канал Arte почав показувати серіал «Слуга народу»

З 19 листопада французько-німецький телеканал Arte розпочав показ українського телесеріалу «Слуга народу» виробництва студії «Квартал 95» з президентом України Володимиром Зеленським у головній ролі.

На сайті телеканалу в описі до серіалу йдеться, що «захоплені цінностями головного героя – наївністю, чесністю та відвагою – громадяни України масово підтримали актора Володимира Зеленського та обрали його президентом країни 73,2% голосів у 2019 році».

Серіал на сайті описують як «прекрасно написаний», з «невичерпним джерелом бурлеску», і вказують, що він висміює вищі ешелони влади та тотальну корупцію в Україні. 

Нагадаємо, що у травні 2019 році серіал «Слуга народу» став недоступним для перегляду на Youtube у Росії. Доступ до серіалу в Росії закрито на прохання компанії-дистриб'ютора.

Серіал «Слуга народу» мав три сезони та 24 серії. Він розповідає про те, як випадково шкільний учитель Василь Голобородько, якого грає Володимир Зеленський, став президентом. В Україні серіал транслювався на каналі «1+1» і доступний на Youtube.

Фото: скриншот сайту

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3382
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду