detector.media
20.11.2021 12:45
Канал Arte почав показувати серіал «Слуга народу»
Канал Arte почав показувати серіал «Слуга народу»
Серіал на сайті телеканалу Arte описують як «прекрасно написаний», з «невичерпним джерелом бурлеску».

З 19 листопада французько-німецький телеканал Arte розпочав показ українського телесеріалу «Слуга народу» виробництва студії «Квартал 95» з президентом України Володимиром Зеленським у головній ролі.

На сайті телеканалу в описі до серіалу йдеться, що «захоплені цінностями головного героя – наївністю, чесністю та відвагою – громадяни України масово підтримали актора Володимира Зеленського та обрали його президентом країни 73,2% голосів у 2019 році».

Серіал на сайті описують як «прекрасно написаний», з «невичерпним джерелом бурлеску», і вказують, що він висміює вищі ешелони влади та тотальну корупцію в Україні. 

Нагадаємо, що у травні 2019 році серіал «Слуга народу» став недоступним для перегляду на Youtube у Росії. Доступ до серіалу в Росії закрито на прохання компанії-дистриб'ютора.

Серіал «Слуга народу» мав три сезони та 24 серії. Він розповідає про те, як випадково шкільний учитель Василь Голобородько, якого грає Володимир Зеленський, став президентом. В Україні серіал транслювався на каналі «1+1» і доступний на Youtube.

Фото: скриншот сайту

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY