Оголошено дату прем'єри блокбастера «Світ Юрського періоду»

Оголошено дату прем'єри блокбастера «Світ Юрського періоду»

11 Червня 2021
2361
11 Червня 2021
19:02

Оголошено дату прем'єри блокбастера «Світ Юрського періоду»

2361
Стало відомо, коли вийде третя частина культової франшизи про давніх ящерів і сучасних людей, які намагаються співіснувати в одній екосистемі.
Оголошено дату прем'єри блокбастера «Світ Юрського періоду»
Оголошено дату прем'єри блокбастера «Світ Юрського періоду»

Світова прем’єра фільму «Світ Юрського періоду 3» відбудеться 9 червня 2022 року. В Україні на великі екрани блокбастер вийде на день пізніше, 10 червня.

Третій «Світ Юрського періоду» — нова глава з життя динозаврів у XXI столітті, вже отримала перший постер і кадр.

У попердній частині фантастичного фільму — «Світ Юрського періоду 2» йшлося про пригоди на острові Ісла-Нублар, де колись був побудований найунікальніший парк розваг з динозаврами.

Парк згодом занедбали і він перетворився на прихисток моторошних хижаків. Люди давно припинили відвідувати острів, але незабаром прокинувся вулкан, який міг знищити острів і усіх його мешканців.

 

Задля порятунку динозаврів колишня директорка парку розваг Клер Дарінг об'єднала зусилля з дресирувальником динозаврів Оуеном Греді. Але приїзд на острів став дуже великою помилкою — герої потрапили у небезпечні пригоди.

Наразі сюжет третьої частини «Світу Юрського періоду 3» невідомий. Але участь у стрічці вже підтвердили Сем Нілл, Джефф Голдблюм і Лора Дерн. Вони знову зіграють своїх персонажів з попередніх серій.

Напередодні відеосервіс Netflix презентував трейлер комедійного бойовика про політичні інтриги на державному рівні — «Останній найманець» (The Last Mercenary), яку знімали в Україні.

Прем'єру стрічки покажуть 30 липня на Netflix. Це перший фільм відеосервісу, який зняли в Україні.

Фото: Кіноріум

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2361
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду