detector.media
Детектор медіа
«Детектор медіа»
11.06.2021 19:02
Оголошено дату прем'єри блокбастера «Світ Юрського періоду»
Оголошено дату прем'єри блокбастера «Світ Юрського періоду»
Стало відомо, коли вийде третя частина культової франшизи про давніх ящерів і сучасних людей, які намагаються співіснувати в одній екосистемі.

Світова прем’єра фільму «Світ Юрського періоду 3» відбудеться 9 червня 2022 року. В Україні на великі екрани блокбастер вийде на день пізніше, 10 червня.

Третій «Світ Юрського періоду» — нова глава з життя динозаврів у XXI столітті, вже отримала перший постер і кадр.

У попердній частині фантастичного фільму — «Світ Юрського періоду 2» йшлося про пригоди на острові Ісла-Нублар, де колись був побудований найунікальніший парк розваг з динозаврами.

Парк згодом занедбали і він перетворився на прихисток моторошних хижаків. Люди давно припинили відвідувати острів, але незабаром прокинувся вулкан, який міг знищити острів і усіх його мешканців.

 

Задля порятунку динозаврів колишня директорка парку розваг Клер Дарінг об'єднала зусилля з дресирувальником динозаврів Оуеном Греді. Але приїзд на острів став дуже великою помилкою — герої потрапили у небезпечні пригоди.

Наразі сюжет третьої частини «Світу Юрського періоду 3» невідомий. Але участь у стрічці вже підтвердили Сем Нілл, Джефф Голдблюм і Лора Дерн. Вони знову зіграють своїх персонажів з попередніх серій.

Напередодні відеосервіс Netflix презентував трейлер комедійного бойовика про політичні інтриги на державному рівні — «Останній найманець» (The Last Mercenary), яку знімали в Україні.

Прем'єру стрічки покажуть 30 липня на Netflix. Це перший фільм відеосервісу, який зняли в Україні.

Фото: Кіноріум

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY