Зеленський посперечався з ведучим «Україна 24» і звинуватив його у маніпуляціях

Зеленський посперечався з ведучим «Україна 24» і звинуватив його у маніпуляціях

20 Травня 2021
2340
20 Травня 2021
13:41

Зеленський посперечався з ведучим «Україна 24» і звинуватив його у маніпуляціях

2340
Василь Голованов зауважив президентові Зеленському, що близько половини економіки України знаходяться в тіні. Президент з ним не погодився.
Зеленський посперечався з ведучим «Україна 24» і звинуватив його у маніпуляціях
Зеленський посперечався з ведучим «Україна 24» і звинуватив його у маніпуляціях

Президент України Володимир Зеленський звинуватив ведучого «Україна 24» Василя Голованова в маніпуляції фактами у питанні податкової політики.

Під час великої пресконференції, яка проходить на ДП «Антонов» ведучий «Україна 24» Василь Голованов зауважив, що згідно з даними Мінекономіки, 30%, а за інформацією МВФ, близько 45% економіки України знаходяться в тіні.

«Саме завдяки виплатам законослухняних платників податків, законослухняного бізнесу виплачується державні соціальні виплати. Як ви, пане президенте, оцінюєте роботу влади в діях виведення бізнесу з сірою зони, з так званої «сірої економічної зони» до «білої». Як ви ставитеся до ініціативи влади – збільшити податки? Як вона відобразиться на процесі, чи не вплине на зворотному боці, чи не піде в тінь?», – запитав Голованов.

У відповідь президент Зеленський звинуватив Голованова у маніпуляції фактами.

«Збільшення податків – ви продовжуєте цю тематику. Я знаю, що вона вже була у вас в ефірі. Я вважаю, що ви, особисто ви, маніпулюєте фактами. Поясню, чому? Коли ви кажете «збільшення податків» – це не для українців збільшення, не для суспільства. Збільшення податків… Я розумію, з якого ви каналу й про що ви говорите», – сказав Зеленський.

Головні заяви президента Зеленського на великій пресконференції до другої річниці президентства читайте у матеріалі «Детектор Медіа» за посиланням.

Загалом, на пресконференцію акредитували понад 200 журналістів, однак блогерів – не акредитовували.

Зеленський проводив пресконференцію в ангарі ДП «Антонов», на тлі літака «Мрія», поряд також знаходився новий фюзеляж Aн-178, який почали будувати п'ять місяців тому.

Також під час виступу президента організатори показали короткий ролик до 30-річчя незалежності України, з символом країни – квіткою. Кожна область України матиме свій символ до Дня Незалежності: це буде квітка з елементами гербів регіонів.

Наразі посада речника президента вакантна, модератором заходу виступила Ірина Побєдоносцева.

Скріншот відео: Радіо Свобода/Youtube

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2340
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду