detector.media
20.05.2021 13:41
Зеленський посперечався з ведучим «Україна 24» і звинуватив його у маніпуляціях
Зеленський посперечався з ведучим «Україна 24» і звинуватив його у маніпуляціях
Василь Голованов зауважив президентові Зеленському, що близько половини економіки України знаходяться в тіні. Президент з ним не погодився.

Президент України Володимир Зеленський звинуватив ведучого «Україна 24» Василя Голованова в маніпуляції фактами у питанні податкової політики.

Під час великої пресконференції, яка проходить на ДП «Антонов» ведучий «Україна 24» Василь Голованов зауважив, що згідно з даними Мінекономіки, 30%, а за інформацією МВФ, близько 45% економіки України знаходяться в тіні.

«Саме завдяки виплатам законослухняних платників податків, законослухняного бізнесу виплачується державні соціальні виплати. Як ви, пане президенте, оцінюєте роботу влади в діях виведення бізнесу з сірою зони, з так званої «сірої економічної зони» до «білої». Як ви ставитеся до ініціативи влади – збільшити податки? Як вона відобразиться на процесі, чи не вплине на зворотному боці, чи не піде в тінь?», – запитав Голованов.

У відповідь президент Зеленський звинуватив Голованова у маніпуляції фактами.

«Збільшення податків – ви продовжуєте цю тематику. Я знаю, що вона вже була у вас в ефірі. Я вважаю, що ви, особисто ви, маніпулюєте фактами. Поясню, чому? Коли ви кажете «збільшення податків» – це не для українців збільшення, не для суспільства. Збільшення податків… Я розумію, з якого ви каналу й про що ви говорите», – сказав Зеленський.

Головні заяви президента Зеленського на великій пресконференції до другої річниці президентства читайте у матеріалі «Детектор Медіа» за посиланням.

Загалом, на пресконференцію акредитували понад 200 журналістів, однак блогерів – не акредитовували.

Зеленський проводив пресконференцію в ангарі ДП «Антонов», на тлі літака «Мрія», поряд також знаходився новий фюзеляж Aн-178, який почали будувати п'ять місяців тому.

Також під час виступу президента організатори показали короткий ролик до 30-річчя незалежності України, з символом країни – квіткою. Кожна область України матиме свій символ до Дня Незалежності: це буде квітка з елементами гербів регіонів.

Наразі посада речника президента вакантна, модератором заходу виступила Ірина Побєдоносцева.

Скріншот відео: Радіо Свобода/Youtube

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY