Тигран Мартиросян захворів на коронавірус

Тигран Мартиросян захворів на коронавірус

21 Жовтня 2020
2288

Тигран Мартиросян захворів на коронавірус

2288
Наразі симптомів у нього немає.
Тигран Мартиросян захворів на коронавірус
Тигран Мартиросян захворів на коронавірус

Телеведучий Тигран Мартиросян захворів на коронавірус. Про це він повідомив у Facebook.

«Отримав позитивний ковід-тест. Кілька днів тому піднялася температура, але ПЛР були негативними. Зараз почуваю себе відмінно, температури і симптомів немає, зате "лист щастя" отримано», - написав він.

Тигран Мартиросян залишив посаду керівника телеканалу «Наш» і перейшов до «Медіа Групи Україна» в січні 2020 року. У межах п'ятничного випуску програми новин «Сьогодні» на телеканалі «Україна» він вів «Велике інтерв'ю з Тиграном Мартиросяном». 14 квітня на телеканалі «Україна 24» стартувала вечірня інформаційно-політична програма «Україна з Тиграном Мартиросяном».

У середині червня 2020 року ведучий Тигран Мартиросян пішов у відпустку, тому на телеканалі «Україна 24» не виходила його авторська програма. У коментарі «Детектору медіа» він повідомив, що проєкт повернеться в ефір у середині липня. Ведучий також розповів, що готує нові проєкти до осіннього телесезону.

9 серпня відбулась прем’єра програми про місцеві вибори «Україна обирає», ведучим якої стаі Тигран Мартиросян. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2288
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду