ICTV оголосив дату прем'єри серіалу «Коп з минулого»

ICTV оголосив дату прем'єри серіалу «Коп з минулого»

9 Жовтня 2020
6574
9 Жовтня 2020
18:23

ICTV оголосив дату прем'єри серіалу «Коп з минулого»

6574
Це комедійна історія про поліцейського, який прокидається в сучасному світі після тривалої коми і намагається освоїтися в нових реаліях.
ICTV оголосив дату прем'єри серіалу «Коп з минулого»
ICTV оголосив дату прем'єри серіалу «Коп з минулого»

ICTV оголосив дату прем'єри серіалу «Коп з минулого». Про це повідомляє пресслужба телеканалу.

Прем'єра іронічного 16-серійного детективу відбудеться 27 жовтня о 21:30. 

За сюжетом, капітан міліції Олег Долін опритомнів у лікарні і дізнався, що, виконуючи завдання, він отримав поранення і впав у кому на 25 років. За час його «відсутності» все змінилося: тепер всюди використовують сучасні девайси для боротьби зі злочинністю, «братки» з рекетом залишилися тільки в кіно, а його щаслива сім'я – у спогадах. Дочка Олега стала зовсім дорослою, а його дружина вийшла заміж за іншого. Герой відновлюється на службі в правоохоронних органах і намагається почати нове життя, але думками залишається у 90-х.

У ролях: Дмитро Суржиков, Артур Логай, Дар'я Трегубова, Ольга Гришина, Сергій Дерев'янко, Михайло Кришталь, Тетяна Злова та інші.

Виробництвом комедійного детективу займалася продакшн-студія Pro-TV.

Оригінальна версія серіалу належить Німеччині. На німецькому ТБ прем'єра вийшла в 2010 році під назвою «Der Lezte Bulle» («Останній бик»). Незабаром право на адаптацію стрічки придбали у Франції, Естонії, Мексиці, США та інших країнах.

Зйомки української версії розпочались у березні 2020 року.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6574
Читайте також
15.11.2020 13:00
Андрій Кокотюха
«Детектор медіа»
3 917
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду