detector.media
09.10.2020 18:23
ICTV оголосив дату прем'єри серіалу «Коп з минулого»
ICTV оголосив дату прем'єри серіалу «Коп з минулого»
Це комедійна історія про поліцейського, який прокидається в сучасному світі після тривалої коми і намагається освоїтися в нових реаліях.

ICTV оголосив дату прем'єри серіалу «Коп з минулого». Про це повідомляє пресслужба телеканалу.

Прем'єра іронічного 16-серійного детективу відбудеться 27 жовтня о 21:30. 

За сюжетом, капітан міліції Олег Долін опритомнів у лікарні і дізнався, що, виконуючи завдання, він отримав поранення і впав у кому на 25 років. За час його «відсутності» все змінилося: тепер всюди використовують сучасні девайси для боротьби зі злочинністю, «братки» з рекетом залишилися тільки в кіно, а його щаслива сім'я – у спогадах. Дочка Олега стала зовсім дорослою, а його дружина вийшла заміж за іншого. Герой відновлюється на службі в правоохоронних органах і намагається почати нове життя, але думками залишається у 90-х.

У ролях: Дмитро Суржиков, Артур Логай, Дар'я Трегубова, Ольга Гришина, Сергій Дерев'янко, Михайло Кришталь, Тетяна Злова та інші.

Виробництвом комедійного детективу займалася продакшн-студія Pro-TV.

Оригінальна версія серіалу належить Німеччині. На німецькому ТБ прем'єра вийшла в 2010 році під назвою «Der Lezte Bulle» («Останній бик»). Незабаром право на адаптацію стрічки придбали у Франції, Естонії, Мексиці, США та інших країнах.

Зйомки української версії розпочались у березні 2020 року.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY