Прямі ефіри «Голосу країни-10» перенесли через карантин

Прямі ефіри «Голосу країни-10» перенесли через карантин

20 Березня 2020
2578
20 Березня 2020
11:35

Прямі ефіри «Голосу країни-10» перенесли через карантин

2578
Прямі ефіри вокального шоу «Голос країни-10», які були заплановані на 5,12 та 19 квітня, перенесли через карантин, уведений через загрозу поширення коронавірусу. Про це повідомляє пресслужба телеканалу «1+1».
Прямі ефіри «Голосу країни-10» перенесли через карантин
Прямі ефіри «Голосу країни-10» перенесли через карантин

Організатори шоу пообіцяли найближчим часом повідомити, як саме глядачі зможуть використати придбані квитки на прямі ефіри та генеральні репетиції прямих ефірів.

Водночас для зменшення ризиків зараження коронавірусом усі репетиції учасників з тренерами скасували або перевели в онлайн режим.

Крім того, канал вирішив продовжити етап «вокальних нокаутів» шоу. З 22 березня «1+1» покаже відзняті заздалегідь чотири програми, кожна з яких буде присвячена окремій команді.

Як писав ДМ, телеканал «1+1» вибачився за те, що в сюжеті про учасницю вокального шоу «Голос країни-10» Анжелу Кансузян в титрах регіон Абхазія було вказано як окрему країну. Канал застосує суворі заходи дисциплінарного стягнення до працівників, які допустили цю інформацію в ефір.

Нагадаємо, з 12 березня спершу в Києві, а потім по всій Україні запроваджено карантин через пандемію коронавірусу Covid-19. Протягом трьох найближчих тижнів буде обмежено навчальний процес і масові заходи. Через карантин українські національні телеканали запровадили низку заходів для запобігання поширенню коронавірусу.

Фото: 1+1

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2578
Читайте також
27.04.2020 19:25
Світлана Остапа
«Детектор медіа»
5 126
14.07.2019 17:00
Детектор медіа
«Детектор медіа»
0
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду