detector.media
20.03.2020 11:35
Прямі ефіри «Голосу країни-10» перенесли через карантин
Прямі ефіри «Голосу країни-10» перенесли через карантин
Прямі ефіри вокального шоу «Голос країни-10», які були заплановані на 5,12 та 19 квітня, перенесли через карантин, уведений через загрозу поширення коронавірусу. Про це повідомляє пресслужба телеканалу «1+1».

Організатори шоу пообіцяли найближчим часом повідомити, як саме глядачі зможуть використати придбані квитки на прямі ефіри та генеральні репетиції прямих ефірів.

Водночас для зменшення ризиків зараження коронавірусом усі репетиції учасників з тренерами скасували або перевели в онлайн режим.

Крім того, канал вирішив продовжити етап «вокальних нокаутів» шоу. З 22 березня «1+1» покаже відзняті заздалегідь чотири програми, кожна з яких буде присвячена окремій команді.

Як писав ДМ, телеканал «1+1» вибачився за те, що в сюжеті про учасницю вокального шоу «Голос країни-10» Анжелу Кансузян в титрах регіон Абхазія було вказано як окрему країну. Канал застосує суворі заходи дисциплінарного стягнення до працівників, які допустили цю інформацію в ефір.

Нагадаємо, з 12 березня спершу в Києві, а потім по всій Україні запроваджено карантин через пандемію коронавірусу Covid-19. Протягом трьох найближчих тижнів буде обмежено навчальний процес і масові заходи. Через карантин українські національні телеканали запровадили низку заходів для запобігання поширенню коронавірусу.

Фото: 1+1

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY