В Івано-Франківську напали на будівлю Концерну РРТ

В Івано-Франківську напали на будівлю Концерну РРТ

17 Березня 2020
5828
17 Березня 2020
14:44

В Івано-Франківську напали на будівлю Концерну РРТ

5828
В Івано-Франківську в ніч на 16 березня невідомі пошкодили майно в будівлі місцевої філії Концерну та радіомовлення, радіозв'язку та телебачення. За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження.
В Івано-Франківську напали на будівлю Концерну РРТ
В Івано-Франківську напали на будівлю Концерну РРТ

Про це повідомляється на сайті поліції

Провадження порушили за ч. 1 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження чужого майна, що заподіяло шкоду у великих розмірах) Кримінального кодексу України.

«16 березня о 08:17 до поліцейських надійшло повідомлення від працівника Івано-Франківської філії концерну та радіомовлення, радіозв'язку та телебачення про пошкодження майна у їх приміщенні. Виїздом на місце події правоохоронці встановили, що у нічний час доби невідома особа пошкодила скло у двох вікнах і вхідних дверях. Попередньо, невідомий пошкодив приміщення за допомогою пневматичної зброї, потерпілих немає», – йдеться в повідомленні.

Наразі триває досудове розслідування. Правоохоронці проводять першочергові слідчі (розшукові) дії для встановлення особи зловмисника.

Нагадаємо, 8 лютого 2019 року об 11:40 у місті Калуш (Івано-Франківська область) місцевий житель обстріляв редакцію «Калуш ФМ», а потім поранив працівника поліції ножем під час затримання. Поліція відкрила два кримінальних провадження – за ч.2. ст.348 (Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) та та ч.4 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. За повідомленням суду, чоловік перебував у стані алкогольного і наркотичного сп’яніння. У вікно радіостанції він стріляв із пневматичної рушниці. 

Калуський міськрайонний суд Івано-Франківської області задовольнив клопотання слідчого та арештував на 60 діб мешканця Калушу, якого підозрювали в обстрілі місцевої радіостанції та пораненні поліцейського.

Фото: Суспільне 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5828
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду