Суд арештував чоловіка, який обстріляв редакцію «Калуш.ФМ»

Суд арештував чоловіка, який обстріляв редакцію «Калуш.ФМ»

11 Лютого 2019
2344
11 Лютого 2019
14:46

Суд арештував чоловіка, який обстріляв редакцію «Калуш.ФМ»

2344
Калуський міськрайонний суд Івано-Франківської області задовольнив клопотання слідчого та арештував на 60 діб мешканця Калушу, який обстріляв вікно місцевої радіостанції та поранив поліцейського
Суд арештував чоловіка, який обстріляв редакцію «Калуш.ФМ»
Суд арештував чоловіка, який обстріляв редакцію «Калуш.ФМ»

Про це повідомляє Судова влада України.

Нагадаємо, 8 лютого об 11:40 у місті Калуш (Івано-Франківська область) місцевий житель обстріляв редакцію «Калуш ФМ», а потім поранив працівника поліції ножем під час затримання.

Поліція відкрила два кримінальних провадження – за ч.2. ст.348 (Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) та та ч.4 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

За повідомленням суду, чоловік перебував у стані алкогольного і наркотичного сп’яніння. У вікно радіостанції він стріляв із пневматичної рушниці. 

«Слідчий суддя Калуського міськрайонного суду Кардаш О.І. ухвалила клопотання задовольнити та застосувати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів. Враховуючи, що злочин було вчинено із застосуванням насильства розмір застави в такому випадку не визначався», – йдеться на сайті Судової влади України.

Зазначено, що злочин, у вчиненні якого підозрюється чоловік, є особливо тяжким. Йому загрожує арешт строком на 10 років або довічне позбавлення волі.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2344
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду